Ultrason ile doğum kilosu

Tecrübeli annelerim, ultrasonda bebeğinizi en son kaçıncı haftada gördünüz kg ve boyu kaç cm di? Doğumu kaçıncı haftada yaptınız doğumda bebeğin kg ve boyu kaç cm di? Yani ultrasonun yanılma payı ortalama ne kadar olur acaba onu öğrenmek için soruyorum bilgisi olan var mı? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

@Cansu @NURAN sizlerde nasıldı acaba kızlar ?

1 Beğeni

Ultrasonda en son 3800 demişlerdi. Doğduğunda 3400-3600 arasındaydı. Genelde 200 gr kadar fark oluyor

1 Beğeni

Ay rahatladım biraz çok sağol vallahi boyu nasıl çıkıyor peki onu hatırlıyormusunuz?

1 Beğeni

Boyu aynıydı. 51 cm.di ultrasonda, doğduğunda da öyleydi yanlış hatırlamıyorsam

1 Beğeni

Boyu 52 cmdi 52 cm doğdu. Kg bir doktor 4 kg ölçtü ,diğeri3.700,bir başkası 3,600 doğduğunda 3480gr dı Doğumu 39+6 da yaptım

2 Beğeni

Bana ilkinde son gittiğimde 38 haftada 3 kg demişti 2 gün sonra doğum oldu 3.300 Gr doğdu ikinci 39 hafta da gittim 3.750 Gr dedi 4 gün sonra doğum oldu 4.125 Gr doğdu

2 Beğeni

Aa herkes farklı söylemiş ama çok şükür ne güzel doğmuş:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Evet :slightly_smiling_face: kg gayet iyi

2 Beğeni

Ay maşallahh bende de böyle olur inşallah ya 3kg anca doğar dedi bugün doktorum umarım yanılmıştır

1 Beğeni

3 kg da doğsa iyi canım benim Hastanede hep benle aynılar vardı 2.800,2.900 araları doğum yaptılar

2 Beğeni

Bol bol yumurta muz kefir badem ye onlar kg aldırıyor canım

2 Beğeni

Ya öyle mi sağlıklı olması daha önemli kilodan tabiki bi arkadaşımla konuştuk çok küçük olunca bakımı zor oluyo dedi düştü moralim birden​:pensive:

1 Beğeni

Deneyeceğim inşallah bu hafta çok sağol canım

2 Beğeni

Normal olması gereken 3200 zaten :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Boyu hakkında bilgim yok ama doğumdan bir gun önce kilosu 3.800dü doğumda 3.310 çıktı

2 Beğeni