Merhaba güzel anneler nasılsınız nasıl geçiyor yaz ayları biz artık 33 haftalık olduk Ama hala ultrasonda bebeğin yüzünü doğru düzgün görmedik çünkü kafasını sürekli eşinin altına saklıyor sizde durumlar nasıl
Benim bebek 31. Haftada yüzünü gösterdi. (Sizinle son adet tarihlerimiz aynı)
Aslında her doktora gittiğimizde doktora da söyledik. Eli ile yüzünü kapatmışsa bizim için sorun yok biz bu halini çok seviyoruz dedik.
Bu sefer de bebek yüzünü açtı.
Keşke yüzünü görmeseydim dedim. Suyun altında olduğu için çok değişik bir surat gördük.
Elini yüzünü kapattığı fotoğrafını daha çok seviyorum
Yaz aylari çok kötü sıcaktan ölüyorum benimde bebeğimin resmi var ama atamiyorum maalesef
Sanki ekstra sıcak var gibi
Evet ya
Maşallah nazar değmesin, bu nasıl güzel dudak burun
Prensesiniz mi olacak. Prenses gibi Maşallah
Prens olucak inşallah teşekkür ederim sizin erkek miydi kız mı
Bizim de erkek olacak
@İlknur ile biz daha yüzü kapalı bile göremedik desek yeridir maalesef Renkli ultrason görüntümüz hiç olmayacak bizim galiba Doğumda olacak büyük buluşma
Oyyyy maşallahhhhh ne kadar güzel net bir görüntü Ne kadar şanslınız
Sizin ne kadar oldu bebeğiniz bizimde hep yüzünü saklayan bir bebek ya arkasını dönüyor yada eşinin altına sokuyor kafasını hiç fotojenik değil
@Betuesk bakalım ben de sanmıyorum renkli ultrason görüntüsü olmaz artık doğunca atarız buraya
23+2 oldu ama bizimki göstermediği için değil, aletlerle alakalı net görüntü yakalayamıyorlar
Evetttt neyse ki çok bir şey kalmadı
Tonton bebiş MasAllah