Ultrason bebeğin az hareket etmesi

Kızlar ultrason girdim bebeğim hareket etmedi doktor çok uğraştı karnıma sürekli vurdu kaç kez sonra arkasını döndü snra bir kez daha yana döndü o kdr ne kdr inatçı dedi kalp atışı normal ense kalınlığı normal dedi ama kafama takıldı doktor da sanki acaba bir şey mi var diye düşünmüş olabilir bilemem dedi çok bir şey yememiştim acıkmıştım vardığımda acaba ondan mı dedim bu durumu yaşıyan var mı

1 Beğeni

Canım kaç haftalıksın bilmiyorum ama benimde hala bir şey yemediğimde hareket etmiyor çok normal bu hatta çoğu bebek hareket etmediği için doktorlar bir yarım saat dolaşın tatlı bir şey yiyin gelin derler

1 Beğeni

Bende bu şikayetten dolayı gittim sırtı dönük bi şekilde yatıyodu dolaştık tatlı yedim yemek yedim yürüdüm nstye girdim ettim yok uyanmadı şu an çok derin uykuda demişti dürttü karnıma baskı yaptı uyanmadı sonradan eve gittik geceye doğru çok az hareketlerini hissettim ondan sonrada hareketleri çok güçlendi maşallah korkmayın yani olumsuz bi şey yoktur inşallah :two_hearts:

2 Beğeni

Benim bebeğimde hic hareket etmedi sabit pozisyonda kaldi diye olcumleru yanlis yapilmisti ama son zamanlara yakindim ben bazen hareketsiz olabiliyorlar . Dr gittigimde durgun oluyir ama rvde kipir kipir oluyordu

1 Beğeni

Karnınız aç olduğu için hareket etmemiş olabilir. Bir de boyunu ölcüyorlar boyunu ölçememiştir bir de cinsiyet tahmini yapıyorlar dònseydi belki bakacaktı olsun ensesi burnu nasılmış

1 Beğeni

Aç oldugunuzdandir bir de cikolata falan yeseydiniz ben biraz çikolatayi fazla kacirdim hareket etsin diye bizimki de fazla hareketliydi.Gun icinde de yemek yedikten sonra genelde hareket ediyoe.Merak etmeyin zamanla hareletleri artacaktir .

1 Beğeni

Teşekkür ederim 14 haftaya girdim doktora gittiğimde 13 haftalıktım haftaya tekrar gidecem bir şeyler yicem bakalım

1 Beğeni

Ense normal dedi istediğim gibi bir doktor değildi gitmek zorunda kaldım ani den gittim cinsiyet içinde bilmedi bir ay sonra dedi haftaya tekrar gidecem iyi bir doktora inşallah iyi olur

1 Beğeni

Daha küçükmüş canım benim 35 haftalık dürtmeme rağmen zor uyanıyor :rofl: bildiğin dokunuyorum uyanmıyor

1 Beğeni