Selam hanımlar sanırım gece ateşim çıktığı için dudağımda uçuk çıkmış zovirax var genelde bana iyi gelen bı krem hamilelikte kullansam herhangi bi sorun olur mu sizce
İçeriğini bı oku eczaneye sor veya Dr at mesaj canım en sağlıklısı o
Ay hiç yok ki numarası falan almadım da prospektorunde hamilelikle ilgili bı şeyler yaziyo maalesef
Cok gecmis olsun cmm .pek bi bilgim yok ama internetten baktim doktora danismadan kulanmayin diyo
Bana cilt kremi bile yazmisti doktor 12 yas alti yazdi sirf kokusuz olsun diye demekki kremlerde zarar verebiliyo sac boyamayi onermedi misal gibi gibi .
Evet prospektorunde de hamilelikte bebeğe zarar verilmesiyle ilgili net bir şey olmadığı yazıyor önlemezsem komple dudaklarım ucukla dolar of ya napcam
Evet bı arkadaşımız sivilce kremi kullandı diye hamilelikte çocukta kalıtsal beyin hastalığına yol açtı hamilelikte insan kendi vücudunu da taniyamiyor iyi gelen şey birden daha kötü olabiliyor
Evet kotu olmus ya napsanki galiba en sagliklisi en azindan bi saglik ocagina danis enzindan
Evden çıkarsam daha kötü olurum net çünkü öksürüklerimde krize çevirdi ve ciğerlerime kadar indi
Bana sac boyasi kokusu beynine zarar verir dendiginde şok oldum cok korktum aman aman kalsin dedim boyamsm oncelik bebegimiz ama boylede stres oluyo insanda oda kotu
Boya konusuna ben hiç girmedim ki hobilerim saç rengi değiştirmek diyim sana o derece severim
Bnde ayni si olmustum oksurdukce karnim agriyodu ama bi doktora gorunmelisin hastasin ya
Cumartesi acile gittim serum taktılar gargara ve parol yazıp gönderdiler hamileyim diye ilaçta vermiyorlar tıp burda tükendi valla
Him gitmissen iyi zaten serum bi iyi geliyo biraz parolda parol herseye parol
Sorma tek ilacimiz parol resmen ya Dr şey dedi kadın dogumcu hastalığın bebeğimi etkileyip etkilemeyeceğini sordum kısa solukta etkilemez ama uzun solukta etkiler dedi ondan da bı korkum var rabbim korusunda
Amin insallah bolbol c vitamini al derdi doktor bana meyve tuket cok gecer insallah rabbim sifa versin cnm ya
Çay ağacı yağı uçuğa iyi geliyorsun bana ama kullanılır mı hamileyken bilemedim
Teşekkür ederim iki gündür haftalardır yetmediğim meyveyi yedim valla
Evet işte hamilelik sebebiyle acaba oluyoruz offf offf
Hamilelikte kullanılır mı ki acaba yoksa en etkilisi zovirax normalde