Günde 1 kere Türk kahvesi iyi midir
Doktorlar öneriyor ama hergun mu bilmiyorum canım
Benim doktorum kahve ve çayı tüketmemen daha iyi dedi ama ben haftada bir iki kez içiyorum canım çok isteyince
Günde en fazla 2 fincan Türk kahvesi için izin veriyor doktorlar ama ben de günde 1 fincan içiyorum
İçtiğim zaman hareketleniyo o yüzden
Benim kanım alt sınırda olduğundan sağöık ocağında ebe çay ve kahveyi azalt dedi
Ben tam bir kahve aşıkıyım. Doktora danıştım günde 1 taneye izin verdi
Benim özeldeki doktorum günde bir standart türk kahvesi fincanıyla 1 fincan sade kahveye izin vermişti. Sonra bişiler oldu doktoruma güvenim gitti devlette prof muayenesine döndüm bu doktorda canın çok istemedikçe içmesen iyi olur dedi canın istediğindede derin derin kokusunu içine çekip 1,2yudum al nefsini körelt bırak dedi bazen yalan yok küçük bi fincan içiyorum bazende 1yudum alıp bırakıyorum ama haftada 1 yda 2 haftada 1 filan ki gebelikten önce günde bikaç fincan içerdim üstelik duble yanında içtiğim krema likörlü filtre kahvelerde cabası ilk xamanlar daha zordu
Benim eski doktorum 1 bardak çay içersen 5 bardak su iç dedi. Çok abartılı geldi zaten aşırı içmiyorum ama canım istedikçe de içiyorum kahve de çay da
Canım suyu kahve çay tüketmesende bol bol iç. İster istemez çay/kahve sonrası vücudun su ihtiyacı artıyor diye su iç demiştir bence.
Evet ama mümkün bir sayı değil söylediği miktar, en azından benim için 2 bardak çaya 10 bardak su veya 3 çaya 15 su imkansız. Tabi suyu çok tüketmek lazım keşke içebilsek 2 3 litre
Ben baya çok içerdim hala çok içiyorum.
En iyi yaptığım şey su içmek sanırım.