Kızlar ben tüp bebek hamileliği yaşıyorum doktorum kalp atışını duyunca bıraktı şuan yeni bir doktor arayışındayım aspirin ve progesteron kullanıyorum ama aklımdaki soru şu folikasite kendim başlasam sorun olur mu
Birde doktora ne sıklıkla gidiyorsunuz şuan 6+5 iz
Nazli
Bence hiçbir sorun olmaz ben gebe kalmadan önce de içiyordum hamile oluncaya içmeye devam ettim hala da içiyorum hamileligimin 4.ayini bitirmek üzereyim ve hala devam ediyorum açıkçası ama gene de doktoruna sor yada tanıdığın başka uzman bir doktor var sa onasor @Tuğçe
Merhaba ben de tup bebek tedavisi gordum. Progestan dex ve progestan kapsule 10.haftaya kadar devam etmemi söylemişti tup bebek doktorum ama sureci başka dr la devam etmem gerekiyomus. Farklı bi hastanede dr buldum şu an 12. Haftamdayim doktor bi süre daha devam edelim dedi hala kullaniyorum. Folik asiti de her doktor öneriyor takviye olarak onu da alabilirsin.
Merhaba sağlıkla gelsin doktorun ne diyorsa içimde şüphe kalmadan devam et bence bende 12. Haftaya kadar kulandim doktorum kesti ve ilaclarim kesilince kendi isteğimle doktor değişikliğine gittim çünkü her muayene de 3000 lira veriyorduk bizi artık aştı, hatta sana şöyle birşey söyleyeyim doktorum kes ilaçları dediğinde ben bir soru sordum elimde bir pakete yakın ilaç kaldı boşuna da gitmesini istemiyorum kullansam bir sakincasi varmı dedim hayır bir sakıncası yok kullansanda olur kullanmasanda dedi bunları iğne ve fitil için söyledi ama kesinlikle hap olan estrofemi kullanma dedi iki paket kalmasına rağmen estrofemi kesinlikle gözden çıkardım. Yani progestanlari kullanırken için rahat olsun zaten onlar eksik kalan hormonu tamamlıyor için rahat olsun. Folik asit kullanımı içinde şunu diyebilirim hamilelikten önce ve hamilihimin 3 ayı aynı folik asiti kullandım ama 12. Haftada doktor kesti ve yeni vitamin yazdı içinde yok yok bı doktoruna sorup kullanmanı tabsiye ederim Elenatal 1 @Aysun1@Tuğçe
Canım ben transfer öncesi folbiol kullaniyordum hamilelik olduktan sonra kan değerlerinde demir düşük çıkmıştı ilacımı doktor değiştirdi gyno Ferro sanol kullanıyorum hem folik asit hem demir hemde b12 içeriyor progestan kalça iğnesi hergun oluyorum transferden 4 gün önce başlamıştım oksaparda hergun göbekten oluyorum aksamda coraspin bende kendi doktoruma gitmiyorum doktorumla iletişim halindeyim 14.haftada birakicam inşallah canım folik asidi doktora sormadan asla kullanma yada birakma
Folik asit 4,5aya kadar kullandırıyolarmış bende özelde tüp bebek yaptırıp gebelik için rutin kontrollere devlette devam ettim. Devlet dedimse öğretim üyesi muayenesi de özel gibi ücretli ama enazından prof. Pelin öcal a gidiyorum ama ikizlerimden birini kaybettiğimde acilde oğuzhan hoca bakmıştı doçentmiş onun ilgisini daha çok beğendim. Adam 1kere gördü bidaha nerde görse hatırladı hep pelin hoca unutuyo :))) ama bilgisi güzel işte :)) tüp bebek ilaçlarımı pelin hoca düzenledi estrofem vlimara ford bitane daha bişi vardı onları 8.haftada bıraktırdı progestan dex ve fitili 12.haftada…şuan sade 2günde 1 oksapar kullanıyorum