Tüp bebek kasık ağrısı

Kızlar tüp bebekle hamileyim 8 haftalık kanama lekeleme yok tekrar eden kasık ağrılarım var. Regl ağrısı gibi korkuyorum.

1 Beğeni

Normal gebeliklerde de kasık ağrısı oluyor ama tüp bebeğin kasık ağrısı olduğunu Tabii bilmiyorum bol bol dinlenmeye çalış istirahat edin kendinize dikkat edin kendinizi yormayın Yani bu kasık ağrıları normal gebeliklerde çok normal tüp bebeklerde nasıl bilmiyorum allah yardımcınız olsun canım benim

1 Beğeni

Teşekkür ederim

1 Beğeni

Normal çünkü ilaçlar , bebeğin yerleşmesi vs bunlar kasık ağrısı halsizlik yapar

1 Beğeni

Ben de suan 5 haftalik hamileyim tup bebekle yalniz kasiklarimda agrilar var ben de korkuyorum

16 haftalık oldum hala ağrım var. Hiç korkmayın doktorum kanaman olmadığı sürece korkma dedi. Rahminiz büyüyor çok normal hiç endişe etmeyin. :heart:

1 Beğeni

Ay çok sağolun tecrübeli annelerden duyunca içim rahatlıyor. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah evlatlarımızı.:palms_up_together:t2::heart:

1 Beğeni

Gercekten bana da oyle diyolar rahim genisledigi icin agri olabilirmis ama yine de insan korkuyor hep bi acaba.

Kizlar sizde tup bebek ile hamile kaldiysaniz hafta hesaplamasini neye göre yaptiniz bilen varsa anlatabilir mi bana da

Tüp bebekte son adet tarihini baz alarak hesaplanıyor.

Yani ayni sekilde oluyor normal gebelikle

Sat a göre hesaplayınca ultrasonla uyuşmuyor mantıksız geliyor bu şekilde hesap