Tüp bebek de lekelenme

Kızlar bn tüp bebek yaptirdim 4. Haftadayiz keseyi görmeye yarın gidicez ama bnm hafif hafif lekelenmem oluyor normal midir bu durumda olan arkadaşlar varmı

İnşaallah normaldir kuzum :frowning: ama ilk ay bilfiil yattım ben otururken bile hep uzun oturdum tüp bebekler normal gebeliğe göre acık nanemolla oluyomuş. Normal gebeler mezdeke yapayapa doğuruyo ama biz öle değiliz dikkat et kendine

İnsallh canm ne zor sureclermis kucağımıza alana kadr rahat yok bize demekki :pleading_face:

Gözümüzü korkutmayalım ama Biraz öyle :frowning: kaç embriyo transfer ettirdin.? Kaçıncı gün embriyosu ve taze transfermi donmuşmu

Bir tane transfer edildi 5.gun embriyo sun, yok hayır donmus embriyo bnm sizin

Bnmde 2.transferim budefaki 5.gün ve dondurulmuş embriyo idi. 3tane transfer ettirmişitm 2si tutmuştu biri 8.haftada kalbi durdu 5.gün embriyosu daha çok tutuyo galiba gözlemlediğime göre senin negüzel tek embriyo hemende tutmuş:heart:

Transfer sorası 4.haftanmı.? Yoksa hesaplamalara göre 4haftalıkmısın

Allah’ım kucağımıza almayi nasip etsin insallh , çok şükür tuttu cnm senin kaç aylık suan

Transfer sonrası 4haftalik bn öyle hesapldim doktor a sorucm yarın bakalım

Transfer gününden beri 4hafta geçtiyse transfer günü öncesinde laboratuarda geliştirilmiş hali ile 2hafta 5güne denk biliyosun dimi? Yani şuan 6,5haftalık olabilirsin. Ve muhtemelen kalbi duyulur Kadın doğumcuya göre 16+2olduk biz sağlık ocağına görede 17.haftamızdayız.

Tamm canm teşekkür ederim :heart:

Doktora gitmiş olman lazım gittinmi kaç haftalıkmışsın.? Kalbini duydunmu​:heart:

Keseyi gördük çok şükür 5hafta ya girdik

1 Beğeni

Kalbi haftaya Allah’ın izniyle

1 Beğeni