Tüm Hamile Kız Kardeşlerime 🤍

Merhaba güzel anneler. İzninizle ben biraz içimi dökmek istiyorum.

Hamilelik zorlu bir süreç. Bedenimiz, zihnimiz, dünyamız değişiyor. Bazen olumsuzluklara o kadar çok kaptırıyoruz ki kendimizi içinde bulunduğumuz an elimizden kaçıp gidiyor. Kızımın anı defteri için hamile halimin olduğu fotoğraflara baktım. Hamileliğimde o kadar az fotoğrafım var ki inanamadım. Az olduğunu biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum.

Sonra nedenlerini düşündüm. Tüm hamileliğim bebeğimi kaybetme korkusuyla geçti. Bu yüzden bebeğimle bağ kuramadım. O zaman çok mantıklı gelmişti ama şimdi çok saçma buluyorum. Hamile değilmişim gibi davranmaya çalıştım. Diyabet, tiroid, kanama derken 35.haftada kızımı elime aldım. İnanın doğduğu güne kadar adını bile koyamadım.

Ama şimdi çok pişmanım. Karnımı doğru dürüst çekmediğim için, hamileyken poz vermekten kaçtığım için, o zamanki duygularımı yazıya dökmediğim için, karnımı sevmeye korktuğum için, kızımla konuşmadığım için… Listem böyle uzayıp gidiyor. Lütfen siz siz olun benim yaptığım hataya düşmeyin.

Olumsuzluklar hep var olacak. Mide bulantısı, mide yanması, kanamalar, karın ağrıları, burun tıkanıklıkları, geçmeyen kramplar, uykuya hasret gergin zihinler… Keşke sihirli değnekle canımızı sıkan her şeyi sevimli civcivlere çevirebilsek ama maalesef hiçbirimiz Dudu peri değiliz :face_with_hand_over_mouth:

O yüzden lütfen sevdiğiniz bir şarkıyı açın, duşun altına girip karnınızı sevin ve dans edin. Benim için de hamileliğin keyfini çıkarın ve bebişlerinize güzel anılar biriktirin :heavy_heart_exclamation:

29 Beğeni

Comforting Big Hero 6 GIF by Sky

3 Beğeni

Çok güzel yazmışsınız ellerinize dillerinize sağlık benim 7. Aydayım hiç fotoğrafım yok ama kızımı sevmeyi onun hareketlerini çekmeyi de ihmal etmedim vesveseler insanı yıpratıyor rabbim kalbinizi serinletsin :two_hearts:

4 Beğeni

Bir peri degilsin belki evet ama bildigim bisey var sen mükemmel ötesi bi annesin. :heart: daha öncede söylemistim yine söylüyorum sen bag kuramadım diyosun ama bağ kuramayan insan o korkuyu da yaşamaz sen ve bebegin tanıdığım en güçlü bebek ve anneden biri olabilirsiniz kendine haksızlık etme lütfen canım benim :heart::heart:

5 Beğeni

Ağlamıyorum gözüme Zühre kaçtı:pleading_face::sneezing_face:

Nasıl güzel ifade etmişsin tüm duygularını en içten şekilde, Ezgi’ye katılıyorum sen çok güzel bir annesin, bağ kuramadığın için değil aksine belki de çok bağ kurduğun için bu kadar korkarak geçirdin hamileliğini.

Hem insanın en yakın arkadaşlarıyla da hiç fotoğrafı yoktur, insan o anlarda fark edemiyor bunları. Bundan sonra birlikte bol bol fotoğraflarınız olur​:heart_eyes::heart:

6 Beğeni

Hatıra kalsın mutlaka çekin birkaç tane :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Ezgiiii​:pleading_face: utandırıyorsun beni. Elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum işte. :smiling_face_with_three_hearts: İnsan annelik görmeyince anne olmakta acemi oluyor :woman_shrugging:t2:

3 Beğeni

Duygu gardaşımmm​:smiling_face_with_three_hearts: çok teşekkür ederim :heart: en yakın arkadaş konusunda haklısın galiba :face_with_hand_over_mouth: zira galerim sadece Tomris :face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni

O zaman en yakın arkadaşım ve benden size gelsin :smiling_face_with_three_hearts: Biri süslü biri doğal halimiz :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

11 Beğeni

Hahahahah bizimki de sadece kedimiz​:face_with_hand_over_mouth: bebek olunca bebek+kedi olacak belli ki​:joy:

3 Beğeni

Oyyy nasıl güzelsiniz ana kız maşallah ikinize de​:heart_eyes::heart_eyes:

3 Beğeni

Ne güzel yazmışsın kızımla birlikte son ayımız ama benimde çok az fotoğrafım var yarın güzelce giyinip fotoğraf cekinmeye karar verdim sık sık konuşuyorum okşuyorum karnımı ama hatıra kalacak resimler cekmemistim

4 Beğeni

Yerim siziiiiiiii :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

Tomris’i bana yolla, az seveyim de geri vereyim :joy::joy:

2 Beğeni

Kesinlikle yap :smiling_face_with_three_hearts: sonra güzelce çıktısını al​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Sen gel kız :face_with_hand_over_mouth: waffle da yeriz ahdhs gezeriz :face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Bizde görmedik be kuzum evlatlarımızla öğreniyoruz anneliği emin ol görsenn bundan iyisii olamazdı :heart::heart:

2 Beğeni

Maşallah. Nazar değmesin ama sen harika bir annesin :bouquet::woman_fairy:t2::people_hugging:

2 Beğeni

Oyy çiçeğim :star_struck::heart_eyes:

1 Beğeni

@Zühre canım

2 Beğeni

Hepimizi çok seviyorum :heavy_heart_exclamation: Çok güzel iş çıkarıyoruz :smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni