Arkadaslar tsh degerim sinirda cikmis doktor bu cok onemli dedi sonradan dusermi acaba tsh degeri
Arkadaslar doktor bana tsh cok onemli gebelikte dedi 3.59 cikmis tekrar baktirmamiz lazim 1 ay sonra dedi basina gelen varmi ya tsh yuksek cikip sonradan düşen
Ben düşer diye düşünüyorum. Yüksek değilmiş, sınırda çıkmış sonuçta. Yüksek olsaydı ilaç verirdi diye düşünüyorum. İlaç verdi mi ?
Yok canim 2.5 altinda olmasi gerekiomus benimki 3.59 cikti 1 ay sonra bakalim dedi sadece
Bence ilaçla dengelenmesi gerek fRklı bir doktora çıkın
Benim 5 üstü çıkmıştı acil ilaca başlattı doktorum düştü çok şükür sürekli ilaç kullanmak zorundayım
Benim ilk hamileliğimde 6 küsur çıkmıştı bazı doktorlar kullanılması lazim dedi ama kendi doktorumun onayıyla bir şey kullanmamıştık. Bu hamileliğimde de tahlilde 6.69 mu ne çıktı bu hafta gideceğim doktora bilmiyorum ne söyleyecek duruma göre bakacağız. Hemen telaş yapmayın inşallah sorun olmaz yani benim ilkinde sıkıntı olmamıştı çok şükür
Benim ths genelde yüksek çıkıyordu hamile kalmadan önce tiroid vardı ameliyat oldum hepsi alındı şimdi hamilelik döneminde yüksek çıktı tekrar doktorum da bebek ile ikiniz kullandiginiz için yüksek çıkması normal dedi ilaç dozumu arttırdı benim hatta benim ths değerim 10 kusurdu şimdi normale döndü ve ay dan aya kontrollerim var
Ben hamilelik öncesinde de kullanıyordum ilaç, 2lerde isteriz tsh diyerek ilaç düzenlemesi yaptı doktorum bana aylık kontrolüm var perşembe kan vereceğim nasipse. Bence size de vermesi gerekirdi hiç değilse 25lik olabilirdi dengelerdi yani
3.5 bende çıkmıştı ilaca başlatdı doktor 1 ay sonra 1.5 düştü fakat ilacı hamilelik bitene kadar kullandım hatta doğumnan sonra bile kullanmamı söyledi.Doğumnan sonrada 2,5 ay felan gibi kullandım tekrar test yapıldı gerek kalmadığını söyledi doktorum.Endişe etmeyin bencede düşecektir.
Bana ilac vermedi acaba hala 6 haftalik oldugum icin mi 1 ay sonra tekrarlayalim dedi
6 haftayla ilgisi yok hamile olmadan da yutulan dengelenmesi gerek bir şey troid bence 1 ay beklemeyin
Merhaba benimde TSH değerim 10.6 çıktı acaba bir sıkıntı olurmu bebeğim de 50 mg ilaç başlattı doktorum 6+2 günlük gebeyim ama ultrason da 5+5 görünüyor
İlacını kullan doguma kadar sıkıntı cikmaz insallah
Merhabalar benim de tsh yüksek çıkmıştı 1 ay sonra kendiliğinden düştü, ama tabi takip altındayım her ay tsh ölçümü yaptırıyorum
Tiroid hastası değilseniz eğer kontrol altında tutulduğu sürece sorun olmuyor benim kronik olduğu için doğuma kadar kullanmam için ilaç yazıldı ilaçtan 1ay sonra değerim düştüğü için ilaç değiştirip devam denildi 2ayda bir kontrol ediliyor şimdi çokta yüksek çıkmamış sizin o yüzden ilaç vermemiştir 4un üstüne çıkınca ilaç başlatılıyor genel olarak ama içinizin rahat etmesini isterseniz bı dahiliye doktoruylada görüşebilir siniz ama kadın doğum doktorları gerekli gördüğünde kendileri yönlendiriyor zaten endişelenmeyin