Evet yapın ki değerinizi bakalım bii kaçmış yoksa size. Ne desek boş belki az bişey yüksektir
Evet bii tık yüksek ama hamilerde normal tiroid yükselişi dediğim gibi dereotu tüketin
Doktorun söylediği kadar yüksekmi acaba yoksa sorun olmazmi cok korkuyorum
trimesterde 2.5 mIU/litre; 2. ve 3. trimesterlerde ise 3 mIU/litre (ya da trimestere özgü TSH sınırları) altında tutacak şakilde ayarlanmalıdır.
Kaç olmasi lazim
Yani tedavinizu uygulamazsanizz evet ne yazikki bebeğiniz öyle olabilir ama devamlı kullanırsanız beslenmeniz düzenli olursa sorun olmaz
Çok teşekkür ederim yardımınız için
Ne demek ama hep ilaçta bulmayin tedaviyi doğal yolları araştırın bulun deneyin Saraçoğlu tariflerini inceleyin umarım sağlıklica kucağına alırsın
Anladıgım kadarıyla gebelik oncesi degerleriniz normaldi simdi gebelik nedeniyle troid hormonunuz yukseldi. Gebelikte ozellikle 2.5 ve altı olmasını istiyor drlar. O yuzden gebelik sonuna kadar ilacınızı aksatmadan duzenli kullanmanız gerekiyor. Her ay troidiniz takip edilecek artık. Bir aylık kullanımda istenilen seviyeye gelecektir zaten.
Ayy inşallah ya haftaya tekrar gideceğim inşallah doktora baya yüksek çıkmış gerçektende
Allah razı olsun çok teşekkür ederim yardımlarınız için
Ne demek
Sizin hasimato hastalığınız zorladı mi gebelikte acaba
Kaç haftalık şu an. Erzurum hangi ilçesindesiniz
Ilac kullamaniz gerekiyor benimki sinurda oldugu halde kullanıyorum
28 haftaligiz şuan Oltu’dayim
Kullaniyorum doktorum yine yazdi kullanmaya devam ediyorum