TSH yüksek çıktı🥺

Evet yapın ki değerinizi bakalım bii kaçmış yoksa size. Ne desek boş belki az bişey yüksektir

Evet bii tık yüksek ama hamilerde normal tiroid yükselişi dediğim gibi dereotu tüketin

Doktorun söylediği kadar yüksekmi acaba yoksa sorun olmazmi cok korkuyorum

trimesterde 2.5 mIU/litre; 2. ve 3. trimesterlerde ise 3 mIU/litre (ya da trimestere özgü TSH sınırları) altında tutacak şakilde ayarlanmalıdır.

Kaç olmasi lazim

Yani tedavinizu uygulamazsanizz evet ne yazikki bebeğiniz öyle olabilir ama devamlı kullanırsanız beslenmeniz düzenli olursa sorun olmaz

Çok teşekkür ederim yardımınız için

Ne demek ama hep ilaçta bulmayin tedaviyi doğal yolları araştırın bulun deneyin Saraçoğlu tariflerini inceleyin umarım sağlıklica kucağına alırsın :smiling_face_with_three_hearts:

Anladıgım kadarıyla gebelik oncesi degerleriniz normaldi simdi gebelik nedeniyle troid hormonunuz yukseldi. Gebelikte ozellikle 2.5 ve altı olmasını istiyor drlar. O yuzden gebelik sonuna kadar ilacınızı aksatmadan duzenli kullanmanız gerekiyor. Her ay troidiniz takip edilecek artık. Bir aylık kullanımda istenilen seviyeye gelecektir zaten.

1 Beğeni

Ayy inşallah ya haftaya tekrar gideceğim inşallah doktora baya yüksek çıkmış gerçektende

Allah razı olsun çok teşekkür ederim yardımlarınız için

1 Beğeni

Ne demek :smiling_face:

Sizin hasimato hastalığınız zorladı mi gebelikte acaba

Kaç haftalık şu an. Erzurum hangi ilçesindesiniz

1 Beğeni

Ilac kullamaniz gerekiyor benimki sinurda oldugu halde kullanıyorum

1 Beğeni

28 haftaligiz şuan Oltu’dayim

Kullaniyorum doktorum yine yazdi kullanmaya devam ediyorum​:smiling_face:

1 Beğeni