Merhaba arkadaşlar
trakyada iyi doktor tavsiye edebilecek biri var.mi
Trakya dediğin neresi canım tam olarak ? Benim Edirne’de doktorum Sibel hanım, profesör ve çok ilgili. Sibel Sevinç Pekdemir. Araştırabilirsin istersen
@Mns hangi ilçedesiniz
Tekirdağ’dayim ben.Edirne Kırklareli de olur, çok kritik durumda danışmak için il dışına da gidebilirim
Ben Silivri de yaşıyorum her hafta burda devlet hastanesine gidiyorum düzenli. ama ayda 1 kez de namık kemala gidiyorum çok ilgililer cihazlar çok yeni konu ne bilmiyorum ama gitmediyseniz tavsiye ederim.
Namık kemalde hangi doktora gidiyorsunuz
Ben eskişehir’de yaşıyorum. Size hiç cevap gelmeseydi bulunduğunuz ilçenin hasatane ve doktorlarını araştıracaktım.
Arkadaşlar sağ olsunlar size yardımcı oldular.
Benim uzaktan da olsa yine de araştırmamı ister misiniz
İlginize cokkk teşekkür ediyorum, kalp atışını duyduktan sonra inşaallah arastiricam, eksik olmayın
Randevuyu
https://nkutiphbys.nku.edu.tr/mergenTechSbsHastaPortaliIstemci/giris
Bu siteden " kayıt olmadan randevu al " diyip
Bilgilerinizi girip
Hastane randevu
Kadın doğum gebe polikliniği
İstediğiniz tarihe randevu ve onay. Diyip bitiriyosunuz.
Doktor hep farklı oluyor belli bi doktoru yok.
Dediğim gibi ben 4 yada 5 kez gittim her seferinde çok memnun kaldım. Deneyin aklanızda kalmasın.
Bir doktora almıştım bakalım, inşaallah iyidir, tek bir doktor takip etsin istiyorum, ilk rebeligim erken dogumdu, şikayetlerimi söylememe rağmen anlamamıştı, o yüzden bu sefer bira fazla araştırma gereği duydum. İlgilendiğiniz için çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun
Gönlünüzce güzel bir hamileliğiniz olsun inşallah
Amin hepimizin inşaallah
Merhaba, Çorlu’da Vatan Hastanesi Erson Bey var, on numara doktor çok ilgili, sevgi dolu. Yine aynı hastanede Orhan Bey’i de çok beğenen arkadaşlarım var. Çerkezköy’de de İrmet’te Sezer Bey var, o da oldukça ilgili br doktordur. İlçenize göre yakınlığına bakarak değerlendirebilirsiniz
Çok teşekkür ediyorum
Rica ederim