Biraz gecikmeli oldu ama eve gecince rahat rahat yazayım dedim pazartesi günü sabah sekizde hastanede olmamız istenmisti gece 12den sonra bisey yemememi söylemişlerdi neyse gittik pazartesi gece zaten heycandan korkudan hic uyumamıştım bütün herşeyimizi aldık gittik yatışım yapılırken ntsye bağladılar sonra odama gectim bi saat gecti gelen yok 3 saat gecti gelen yok eşim ikide bir gidip soruyor ne zaman alacaksiniz diye ikimizde beklemekten hem sıkılmıs hem iyice heycan basmıştı bizi saat 5 de ameliyatı yapacak doktor geldi acil hastaların geldiğini ameliyatların uzadığını falan söyledi istersek nöbetci doktorun yada ertesi gün hocayla birlikte yapabileceklerini söyledi bende 1 gün daha beklerim ne yapalim dedim ertesi gün sabah 9da ameliyathaneye götürdüler o kadar değişik duygular vardı ki içimde heycan korku merak mutluluk hepsi birbirine karışmıştı belden uyuşturulduktan sonra Cihangir’im doğarken tansiyonum düştü 4 3 olmuş neredeyse bayilmak üzereyim bebegimi göremiycem ben iyi değilim diye ağlamaya baslamisim farkında değilim hemen müdahale ettiler kendime gelmemle oğlumun sesini duymam bir oldu doktor ooo bu nee kocaman maşallah dedi hemen yanima getirdi nasıl sıcak nasıl miss gibiydi sonrasında onu bebek odasina götürdüler benim operasyona devam ettiler doktorlarım o kadar iyiydi ki tatlım iyi misin fıstığım bak herşey yolunda falan diyerek konuştular hep benimle odama geçtim güzelce temizliğimi yapıp yatağıma yatırdılar 10 dakka sonrada oğluşum yanıma geldi giydirmeden verdiler biraz ten tene temas edin sonra giydirin dediler kucağıma aldığım andaki duyguyu anlatamam aylardır içimde hissettiğim uykularımı bölen tekmeler atan minik adam bu muydu dedim doktorlar o kadar çok ağladı ki şimdi şu sakinliğe bak annesine düşkün olacak belli dediler 3 günlük hastane serüveninden sonra evdeyiz dünden beri dün gece biraz zorluk yaşasak da hic uyumasa da iyiyiz yine de ne uykusuzluk ne ağrılar zor gelmiyor onu kucağıma alinca herşey geciyor sanki. 10 yıl sonra bu duyguyu yeniden yaşamak çok harika birşey minik adam biraz fazla düskün bana o yüzden pek aktif olamıyorum ama cok iyiyiz ablası da yere göğe koyamıyor kardeşini ağladı görünce cok tatlı diye uzun lafın kısası biz iyiyiz teyzeler biraz uzun oldu hakkınızı helal edin hem okurken hemde bunca zaman yanımda olduğunuz için hakkınızı helal edin sizi cok seviyoruz
Gözlerim doldu okurken bu ara ne oldu bana bilmiyorum herşeye agliyasim geliyor bebeginle ailenle mutlu sağlıklı hayatlar diliyorum sana sağlıkla büyüt bebeğini okurken bir an önce doğurmak istedim
Nasil guzel bi duygu minik bisey ve herseyi sensin
Canim sen hakkını helal et cok duygulandim illiklerime kadar hissettim canim Rabbim iki yavrunada sağlıklı uzun ömürler versin inşallah öpüyorum seni guzel yurekli arkadaşım
Gzlerim doldu canim en cokta 10 sene sonra yeniden anne olman ve kizinin yere goye sigdirimayidi beni mahv etti hic bu kadar gozlerim dolmamisdi bir an kendimi hayal etdim bende 10 sene sonra yeniden anne olucam rabbim kismet ederse sunun surasinda sayili gunler kaldi benim oglanda durmadan soruyo ne zaman gelicek diye gercekden goz yasimi tutamadim Allah anali babali ve hayirli evlat etsin gozu dolu yasayasaniz Amin
Cok tesekkur ederim Rabbim bin kere razi olsun
Tebrikler ,uzun ömürlü olsun
Rabbim hayırlı bir ömür versin inşallah. Teker teker tamamlanıyoruz çok şükür ne güzel Ten tene temas etmenizi sağlamaları ne güzel. Bizim hala en büyük eksiğimiz o. Asla kucağıma vermediler, içimde ukte kaldı Bizim yerimize de bol bol koklayın
Sagol canim benim koklarim tabikii sendee kokla minigini bizim icin
Ah canım benim Çok şükür kavuştun sonunda o tekmeleriyle uyutmayan haylaza Allah sizinle beraber sağlıklı uzun ömürler versin inşallah Sen çok güzel bir anneydin zaten, şimdi de öylesin. Seni çok seviyorum
Tatlimmm cok tesekkur ederik cumlemizin evladini gözetsin Rabbim. Bende seni cok seviyorum iyikk varsin Bu haylaz simdide aglamasiyla uyutmuyor emiyor yerine yatiriyorum 5 dakka gecmeden agliyor koynumda uyuyor yerinde yatmiyor su an bile kac saattir uyuyamiyordu yarim saattir gogsume yatirdim yüz üstü mışıl mışıl uyuyor @NURAN
Bırak uyusun annesi. Senden başka kime muhtaç ki. Daha doğalı ne kadar olmuş sanki, o sıcaklığı istiyor yine. Kuzum benim, keyfini çıkarın ana oğul, hakettiniz
Anne olmakk zor olsa da dünyadaki en güzel sey benceee
Bende Okurken çok Duyğulandim Gözlerim doldu Çok şükür Canim bebeyine sağ salım Kovusdun sağlıkli şekilde büyüsün inşallah Hep mutlu olun İnşallah Bizlərdə sağ salım Alalim.Yavrularimizi kucagimiza
Amiinn canimmm darisi siz güzel annelerin başınaa
Ne güzel bir doğum hikayesii MaşaAllahhh sizeee Doktorunuzu tebrik ederim ne kadar iyi bir doktora denk gelmişsiniz ten tene temasınızı bile düşünmüşler çok harika buu… Allah sağlıkla hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin size
Teskkur ederim canim benim darisi senin basina evet doktorlarimin her biri cok iyiydi herseyi en ince detayina kadar anlatip yaptilar daha güzel hikayeler sizlerin olsun
Allah sağlıklı güzel uzun ömürler nasip etsin inşallah tekrar hayırlısı uğurlu olsun ezgicim ablasıyla beraber hayata karşı dimdik dursunlar birbirini hep sahiplensinler. Hayırlı evlat olsunlar inşallah
Rabbim analı babalı büyütsün çok güzel anlatmışsınız sanki bende ordaymışım o duyguları hissettim çok güzeldi rabbim güzel hayırlı bi ömür nasip etsin