Tolga Çevik Teorisi doğru mu? 🤣

Yaa Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, sanada çabucak şifa bulmayı :folded_hands:t2::cherry_blossom:

Normal düşünüyor muydun

Beni üzüyor ama :joy::joy::joy: doğurmak istiyorum artık

Haklısın senin zamanın gelmiş artık :face_holding_back_tears: son haftalar daha zor derlerdi de inanmazdım nefes bile alamıyorum iki adım atayım yoruluyorum hemen :face_holding_back_tears: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :folded_hands:t2:

Kesinlikle öyle, aminnn hepimiz sağ salim kavuşalım inşallah :heart::folded_hands:t2:

1 Beğeni

Amin inşallah, Cuma olan sezaryenim yarına çekildi bugünkü kontrolümde sancım çıktı akşamdan beri daha farklı ağrım oluyordu hissetmiştim zaten :slight_smile: yarın sezaryene giriyorum yani Tolga Çevik teorisi bende tutmadı :slight_smile:

1 Beğeni

Yok canım benim 3. doğumum olacak, öncekilerde sezaryen :slight_smile:

38.hafta da denemistim iki bacağımı da atamiyordum 39+6 olduk hala gelen yok :face_with_peeking_eye::blush::blush:

1 Beğeni

Ya hadi hayırlısı ile sağlıkla gelsin minik :cherry_blossom: sezeryandan sonra vaktin olursa bizede haber ver iyi olduğunuzu duyalım :smiling_face_with_three_hearts:

Ooo iyi baya yanılma payları var demek ki :joy: umarım sağlıkla gelir bir an önce :smiling_face_with_three_hearts:

Bende en azından 39u göreyim diyorum :see_no_evil_monkey:

İnşallah, her şey yolunda ilerler yazarım​:folded_hands:t2: Dua edin :cherry_blossom:

1 Beğeni

Oy maşşallah sağlıkla kucağına al inşallah bende perşembe günü kavuşacam inşallah bebeğime

İnşallah hepimiz sağlıkla alalım miniklerimizi kucağımıza :smiling_face_with_three_hearts:ben artık gelsin istiyorum son günler geçmiyor :smiling_face:

1 Beğeni

İnşallah canım, sağlıkla kavuşalım yavrulara :slight_smile:

1 Beğeni