Tokluk şekeri ⚠

Merhaba çiçek anneler. Tokluk şekerim yüksek çıktı. şuan da başımda hafif sersemlik ve halsizlik var düşmesi için ne yapabilirim? Öneriniz var mı?

3 Beğeni

Gecmiş olsun arkadaşım yediklerine dikkat etmelisin pirinc patates vb seylerden uzak dur beyaz ekmek yerine tam buğday veya cavdar tuket limonlu su ic insulin direncini düşürmek icin yediklerin onemli dr seker takibi önermedi mi veya bir sey tavsiye etmedi mi?

2 Beğeni

Şeker takibi önerdi aslında uzun süredir kan şekerim açlık tokluk olarak iyiydi gayet sadece bugün başımda bir ağırlık hissettim halsizleştim bakınca yüksek gördüm. Doktorum bir şey önermemişti. Değerlerim iyi olduğu için.

1 Beğeni

Teşekkür ederim çok :cherry_blossom:

1 Beğeni

Rica ederim canım dikkat et bir limonlu su iç ve bol bol su ic dikkat et canim

2 Beğeni

Doktorunuz insülin verdi mi? Kaç çıktı eğer doktorunuzu arama imkanınız varsa aramalısınız

2 Beğeni

Suan takip edilir seker diyeti verilir uygun görülürse insülin başlanır canim​:blush:

1 Beğeni

Doktora gidin kan şekerinizi sürekli ölçün. Benimde tokluk şekerim yüksek çıkıyor arada . O zamanlar insulinde 1 veya 2 ünite daha arttirmami söyledi doktor

1 Beğeni

Genelde insülin ignemi unuttuğum da yüksek çıkıyor tokluk sekerim

1 Beğeni

İnsülin vermedi ben açlık tokluk kan şekeri ölçüyordum hep normal değerde çıkıyordu. İki gündür tokluk şekerim 153-160 şeklinde çıkıyor pazartesi muayene olacağım doktorum yurt dışında görüşemedim de

3 Beğeni

Hiç insülin kullanmadım doktorum da vermemişti. Bakalım ne olacak

3 Beğeni

Teşekkür ederim ilginiz için :cherry_blossom:

3 Beğeni

Bende ilk defa kullanıyorum daha önce şekerim yoktu. Dün dahiliyeye gittim doktora danıştım not alıyorum günlük değerlerimi. Akşam kullandığım üniteyi arttırdı malesef. 188 200 e kadar çıkıyor sekerim

2 Beğeni

Rica ederim canım inşallah duzelir sekerin

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun en kısa zamanda düzelir inşallah :cherry_blossom:

3 Beğeni

İnşallah inşallah :palms_up_together: kızım için tedirgin oluyorum sağ salim gelse dünyaya hayırlısı ile. Diyabet beni korkutuyor

2 Beğeni