Tiroidlerimde düşüş var kızlar ☺️

Kızlar benim tiroid hastalığım var ve çok yüksek düşmüyordu dün ultrasonla baktı doktorum ama bezim büyük olduğunu söyledi ve ameliyatla alalım dedi bugün sabahtan kan istedi sonuclarimi atıyorum birde diğer ay ki sonuclarimi atıyorum yorum yapın bana çok ama çok mutluyum bugün :smiling_face_with_three_hearts::pleading_face::pleading_face::pleading_face::smiling_face::smiling_face::pray::pray:

Bugün kan verdim ama 4 Mart olarak girmişler anlamadım

1 Beğeni

Buda geçen ayki değerlerim

@Serapanne ablaaa yetiş

Aslında bakıldığında gerilemiş yani değer düşmüş olarak görünüyor ama niye ameliyat dediki. Nodül büyümesi mi artmis

Evet nodül yok ama bezim büyüdüğü için öyle deid şimdi doktora gidiyorum ondan size söyledim hemen

Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah. Zehirleme durumu vs oluyor ya ondan dolayı riske atılmaması gereken bir konu. Hakkınızda hayırlısı olsun sonucu da yazın merak ederim

Yaa işte gebe değilim gebe olmaya engel değil ama büyük sıkıntılar açıyor hem bebeğe hem bana bende ertelemistimm bir kaç ay bitki otları tükettim ilaçları içtim ve büyük oranda düşmüş ilaçları içerken böyle düşmemişti ama bence içtiğim bitkilerin faydası oldu diye düşünüyorum :blush::heart_eyes: amaaa bir hamilelik haberi almış kadar sevindim havalara uçtum inşallah bundan sonra da gebelik olur :heart_eyes::smiling_face::pray:

1 Beğeni

İnşallah goblunuze göre olur . Ama her daim bitki içilmez . Ameliyat sonrası gebelik düşünebilirsiniz.

Evet değerlerinde düşüş olmuş sonuçlara baktırmaya gittin mi

Ameliyat iptal olacak büyük ihtimalle canım

Evet geldim sıra bekliyoruz

Haber edersin

Hadi gözün aydın diyelim o zmn

Çok geçmiş olsun :pleading_face:

Kızlar eve geldim Yenice doktor çok iyi düşüş var böyle devam et dedi ameliyati iptal ettik şükür :pray::smiling_face::blush:

3 Beğeni

Zehirli guatr mi vardi sizde bir de degerleri dusurmek icin neler tukettiniz? :face_holding_back_tears:

Evet canım zehirliydi yoğurt otu ve bingo bloba otu çay gibi demledim içtim sabah akşam bol dereotu yedim ilaçlarımı da içtim bir ayda bu kadar düşüş oldu sizde demi var

Aktarda var satılıyor birde tere otu bala katıp yedim ekmeğe sürüp

1 Beğeni

Gözle gorulut buyuk iniş sağlanmiş aslinda beslenmeye dikat edersen ilaçlara yardimci olur tedavide

Bende degil de annem de var zehirli guart bir de hasimato var o yuzden sordum ameliyat demisti doktor ama aldiklari sivi yetersiz gelmis bir daha sivi alacaklarmis o yuzden sordum ben de :pleading_face: