Tırnak makası mı ? Tırnak törpüsü mü?

Kızlar bebeğinize bu tırnak törpüsünden mi tercih ettiniz ya da edeceksiniz yoksa tırnak makası mı kullanacaksınız ?

Ben bu törpüden alacağım :blush:

2 Beğeni

Dün gece sipariş verdim bu törpüden​:face_with_hand_over_mouth: tırnak makası olayı biraz tedirgin ediyor beni, arkadaşım ikinci bebesinde bundan aldı, çok da memnun. Ben de dün gece “Yine her şeye zam gelmiş” sinirlenmesinden sonra gaza gelip sipariş verdim​:joy:

1 Beğeni

ben tırnak makasıyla daha rahat ediyorum o yüzden makas alıcam

1 Beğeni

@duygugillerdenbiri En iyisini yapmışsın, ben de sipariş vereceğim :star_struck:

1 Beğeni

@Nergiz13 Ben ilk kızımda birkaç kez kanatmıştım, o yüzden böyle bir törpü varken bunu tercih etmek istedim :blush::woozy_face:

1 Beğeni

Biz tırnak makası yercih ettik çünkü eşim bu konuda çok marifetli :grin:

2 Beğeni

Çok şanslısın :joy: @Cansu

1 Beğeni

Bende bu törpüden alacağım.

1 Beğeni

Ben makas tercih etdim.torpuden korkuyorum ya derin giderse diye

1 Beğeni

Asıl tırnak makasından korkman lazım. Törpü derin gitmez ki. Deriye zarar vermeyenden bunlar :blush:

1 Beğeni

Törpü bildğim kadarıyla ete filan geldiğimde kendiliğinden duruyor

3 Beğeni

Ben törpu alacam araştıriyorum ama fiyatı uygun olan bir yerden almak istiyorum fiyatını biraz pahali buldum

2 Beğeni

@Glsh887 Evet, ben de öyle biliyorum

Ben törpü aldım. Yetişkin ucunu da denedim deriye dokunduğu an duruyor zaten. :smiling_face:

1 Beğeni

Sormayın 30 lirayken favoriye atmıştım alırım ben bunu ya diye, 100 liraya aldım geçen gün​:joy: alacaksanız çok beklemeyin​:joy:

2 Beğeni

Aynı marka mı bilmiyorum ama bazen bim e de geliyor onlardan :see_no_evil::see_no_evil:

2 Beğeni

Aaa öyle mi hiç görmedim, markası olduğunu düşünmüyorum bunların​:joy:

1 Beğeni

Hatta ben hamile olduğumu bilmeden görmüştüm orda çok hoşuma gitmişti alsam mı demiştim sonra ya hiç çocuğum olmazsa düşüncesiyle almamıştım. Bu arada bazı arkadaşlarım bimden birçok bebek eşyası alıyorlar ve kaliteli güzel olduğunu söylüyorlar. Bence oraları da takip edin mutlaka

2 Beğeni

Evet A101’e de çok şey geliyor bebişlerle alakalı. Zaten eş zamanlı geliyor aktüel ürünleri​:joy: ben de daha hamile değilken favoriye atmıştım arkadaşımda görüp, ilerde lazım olur diye her şey favorideydi zaten :joy:

2 Beğeni