Özel hastaneye gidiyorken biliyorsunuz ki geçen haftaki erken doğum riskimden dolayı Tıp Fakültesi Hastanesinde takip edilmeye başlandım. Özel hastanede gittiğim doktoruma artık gitmeme kararı aldık çünkü binbir türlü para alıp teşhis koyamayıp bir de üstüne yanlış teşhis uygulamaları yapılmıştı. Eşimle kararımız Tıp Fakültesi’ndeki ilgiden ötürü artık orda devam edecek olmamız
Tıp fakültelerinin hepsinde mi doktor seçimi yapılamıyor ? Giden arkadaşlar varsa yorumlarını paylaşabilir mi acaba ?
Doktor seçimi olmadığı için sorun yaşayan oldu mu ?
Merhaba tekirdağ namık Kemal tıp fakültesinde de kadın doğum gebe polikliniğinde doktor seçimi yapılamıyor. Ama diğer her bölüm de doktor seçimi mevcut. Muhtemelen tıp fakültelerinde gebe polikliniklerinde yok, sende bunu yaşadığına göre bu kanıya vardım. Ben 5-6 kez gittim tıp fakültesine özele gidemediğim için ayda bir kez olacak şekilde. Her seferinde farklı doktor vardı. Ama inanır mısın hepsinden de ayrı ayrı memnum kaldım. Ben silivrideyim yakın olsam hastaneye sürekli orayı tercih ederdim maalesef mesafeden dolayı ayda birle yetindim.
@Funda Memnun kalmana çok sevindim Yaa çok kişiden doktorların çok iyi olduğunu duydum, bana da önceki gittiğim özel hastaneden çok daha yakın ve çok güzel ilgilendiler aslında. Bakalım haftaya deneyimleyeceğim Teşekkür ederim bilgin için
@Funda Bir de randevu alırken net saat vermediler bana. Sadece ‘Sabah 11 den önce burda olun’ dediler. Sende de öyle miydi ? Yani net saat vermedikleri için neye göre hastaları alıyorlar peki ? Bu konuda bir bilgin var mı canım ?
06.07.2023 en yakın randevuymuş. Ben namık Kemal gibi sanıyordum randevu sistemini. Öyle değilmiş arayarak alınabiliyormuş. Saat aralığını da randevu almayacağım için dinleyemedim. Benim gittiğim yerde 9:16 da randevu saati var ama doktora hiç girmeden nst giriyosun uzun sürüyor ama önemli değil doktor bitince alıyor zaten yani 9:16 daki randevuya 10:16 da girsen de bişey olmuyo biraz değişik.
Bak namık kemalde böyle bi de o kadar iyi ki doktorlar hasta bitmeden asla molaya çıkmıyolar ben ilk gittiğimde öğle saatine yakın girmiştim benden sonra daha kaç kişiyi aldılar. Saatinde de odalarında oluyorlar.