Timarhane 3

@gökyüzükadar @anon15226276 @BebekHrcn @Ebru88 @Necla01 @Periperi87 @Rumus @Rukiye5672 @Yuşi17 aklıma gelen herkesi etiketledim unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar :rofl::rofl:

3 Beğeni

Çıkın çıkın gelin

Sizde farkettikleriniz olursa etiketleyin sora 500mesaja yakın oluyo diyolar biz geldik onlar geliyo tımarhane kapanıyo kasıtlı gibi :rofl::rofl::rofl::rofl:

Bacım sen Bi dursan mı artık :roll_eyes:

Kendini doğurtturmanın kolay yolu olarak kullanıyo bence başka açıklaması olamaz :sunglasses::rofl::rofl:

Elife psikolojik baskı yapıp iş yaptırmamız gerekiyor kızlar :joy:

Çok baskılayınca foruma girmiyo busefer denenmişliği var :sunglasses:uyuz oldum heee dilek ben seni nie etiketleyemiyom.?

Aslında başka bir açıklaması var Karadeniz kadınları öyle durmuyorlar hiç:see_no_evil:

Sana cevap vermek üzere yazıyorum yolluyorum sana cevap vermiş gibi değilde boşluğa konuşmuş gibi çıkıyo @Dilek16 böle etiketlicem seni artık :))) dinsizin hakkından imansız

Allah Allah neden öyle oldu ki

Bende sana mesaj atarken boşluğa düşüyor sanırım

Yavaş yavaş yapacam… haftaya teyzem gelecek camları silecek… bitecek işler inşallah :blue_heart:

Bu gün akşama kadar yattım… hiçbir iş yapmadım ama yine hercyerim ağrıyor…

Ben doğuma yakın taşınmazsam eğer annemi 2 gün çağırıcam yeter

@Dilek16 Hayır senin cevaplarının ucunda benim küçük resmim var neye karşılık ne demişin belli oluyo ben direkt boşluğa yazıyom resmen

Sistem baktıki başa çıkamıcak benle yorumun ucuna koydu dileği :slight_smile: bak gene @Dilek16

Yaptır yaptır sorada doğuma kadar tüm aile ayaklarınızı ensenize alır öle dolanırsınız evde kirlenmicek sanki doğuma kadar :rofl::rofl::rofl::rofl:

Ben 2 gün eve ellemesem deliririm

Arada benim evede uğra bacım ellerin dert görmesin :sweat_smile:

Ondan sonra hercaksam yemeğe kaynanama giderim