@gökyüzükadar @anon15226276 @BebekHrcn @Ebru88 @Necla01 @Periperi87 @Rumus @Rukiye5672 @Yuşi17 aklıma gelen herkesi etiketledim unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar
Çıkın çıkın gelin
Sizde farkettikleriniz olursa etiketleyin sora 500mesaja yakın oluyo diyolar biz geldik onlar geliyo tımarhane kapanıyo kasıtlı gibi
Bacım sen Bi dursan mı artık
Kendini doğurtturmanın kolay yolu olarak kullanıyo bence başka açıklaması olamaz
Elife psikolojik baskı yapıp iş yaptırmamız gerekiyor kızlar
Çok baskılayınca foruma girmiyo busefer denenmişliği var uyuz oldum heee dilek ben seni nie etiketleyemiyom.?
Aslında başka bir açıklaması var Karadeniz kadınları öyle durmuyorlar hiç
Sana cevap vermek üzere yazıyorum yolluyorum sana cevap vermiş gibi değilde boşluğa konuşmuş gibi çıkıyo @Dilek16 böle etiketlicem seni artık :))) dinsizin hakkından imansız
Allah Allah neden öyle oldu ki
Bende sana mesaj atarken boşluğa düşüyor sanırım
Yavaş yavaş yapacam… haftaya teyzem gelecek camları silecek… bitecek işler inşallah
Bu gün akşama kadar yattım… hiçbir iş yapmadım ama yine hercyerim ağrıyor…
Ben doğuma yakın taşınmazsam eğer annemi 2 gün çağırıcam yeter
@Dilek16 Hayır senin cevaplarının ucunda benim küçük resmim var neye karşılık ne demişin belli oluyo ben direkt boşluğa yazıyom resmen
Sistem baktıki başa çıkamıcak benle yorumun ucuna koydu dileği bak gene @Dilek16
Yaptır yaptır sorada doğuma kadar tüm aile ayaklarınızı ensenize alır öle dolanırsınız evde kirlenmicek sanki doğuma kadar
Ben 2 gün eve ellemesem deliririm
Arada benim evede uğra bacım ellerin dert görmesin
Ondan sonra hercaksam yemeğe kaynanama giderim