Timarhane 3

34 ama 44hissediyom arka arkaya iki küçük çocuk büyüttük :face_with_hand_over_mouth: bu üçüncü nasipse 7yil aradan sonra

Ayrıntılı yapmıyorum ben, tek başıma yapıcaksam dinlenerek yapıyorum ama genelde süpürgeyi ben çekiyorum toz almayı ve yer silmeyi eşime yaptırıyorum

Ohh mahsallah 10 yıldır hiç eline almadı yakışmaz da ya da ben yakıştıramadım vermedim öyle alıştık gitti valla alistirin kizlar yapsınlar beyler :+1::cherry_blossom:

Valla normalde ben yaptırmam ev işini çünkü yaptığını pek beğenmem :joy: ama hamileliğim de ve lohusalığım da sağ olsun herşeyi mi yaptı eşim şimdi de yardımcı oluyor

1 Beğeni

İlerleyen aylarda belki teklifte bulunurum sansimi deneyeyim​:smile:önceki hamileliklerde yanımda hiç yoktu görev filan bunda yanımdayken sonuna kadar kulanalim bari​:face_with_hand_over_mouth::joy:

Azcık naz yapmayı öğrenin :see_no_evil::face_with_hand_over_mouth: aşkım canım cicimle yardımcı olur illaki eşin​:see_no_evil:

1 Beğeni

Ya şu cilveyi bı yapsam zaten içten gelen bişi sanırım ben dümdüz biseyim​:face_with_hand_over_mouth::joy:

İyi hadi kimse ayrıntı yapmiyomus bende kara kara düşünüyodum​:sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

Bu yenimi neden kapanıyor ki ?

Ne bileyim ya kendimi hamileyim diye koyvermis hissediyom sonra psikolojik işte :sweat_smile:

Valla bilmiyoruz… arada bir onlar kapatıyor bizde yeni tımarhane açıyoruz :person_cartwheeling:

1 Beğeni

Yeni mekan açılmışta haberim olmamış :)))))

Admin sorun yaşanmadıkça dokunmuyodu bizim tımarhaneye 500mesajda bi sizin sohbetimi kapatçam kalsın sizinki açık dediydi dee caymışlar demek​:rofl::rofl:

Olsun mekan bizim :rofl:

1 Beğeni

Süpür yemek yap ertesi gün toz al yemek yap öle yani dip köşe yapmam canımı yolda bulmadım

1 Beğeni

Ben pazartesi bı girisecem eve… pazartesi girer Çarşamba çıkarım sanırım :rofl:

Tok artık… aynı isimde sohbet mi açtın :rofl:

Gel gel orjinal sayfa burda… çakma o çakma gitmeyin o sayfaya​:rofl::rofl:

2 Beğeni

Ama burayı farketmedimdi. :))) sora eski tımarhaneden aktif olup sohbet yapanları tektek etiketliyim die aramaya yazdım anamm burası varmış :)) sora dedim burasınıda kapatçaklar 1,2güne 500 mesaj neki :))) oranın adını düzeltirim deddim tımarhane 4olur zararmı :rofl::rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

Hazir oda… dursun kenardaa

1 Beğeni