Teyzeleriiii oğluşum geliyooooooor🥰

%70 kiz demislerdi ama oğlanmıs​:two_hearts:

3 Beğeni

hayirli olsun canim Rabbim kucağına almak nasip etsin inşallahhh​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Amin canim sag olasın :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Sağlıcakla büyüsün inşallah​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Insallah canim benim :heart_eyes:

1 Beğeni

Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin bebiş :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Cok teşekkür ederim canım :smiling_face_with_three_hearts:

Hayirlisi insallah ilk tespit kac haftalik ken yapilmisti

1 Beğeni

Ozeldeki doktorum tam 12 haftalikken erkek diyesim var dedi. Devletteki 15 haftalikken %70 kiz dedi. Dün yani 17. Haftada kendi doktorum kesin erkek dedi.

1 Beğeni

Allah saglikla kucagına almayı nasip etsin canım :blue_heart::blue_heart::blue_heart:

1 Beğeni

Amin canim benim sag olasın :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bnm. Doktorum 17 haftalikken tahminimi soylerim dedi ondan once sadece benzetme yapariz anca dedi .ebebeyinler sıkıştırıp ogrenmek istiyo dolayısıyla brnzetme yapiyoruz net olmuyo oyuzden sonradan deyisti diyolar demusti bnde 18de gittim yani randovum ogune denk geldi ve arkasi dönük ağır uyu o dedi tatli biseyler ye ne yaptıysam gostermedi bnde pek zotlamadim dahada gitmedim :sweat_smile:

1 Beğeni

5 hafta gecti bn nasil dayanıyorum ya​:sweat_smile:

1 Beğeni

Bu defa gittiğimde hurma yedim ben de 5 dk durmadi yerinde :slight_smile:

Bn portakal bitter hurma herseyi yerim artik gitmeden​:sweat_smile:

Cidden ya merak etmiyor musun? Gerçi anne ne hissederse o oluyor sanirim ben hamileligimi ilk öğrendiğim gunden beri erkek dedim oyle de oldu:)

Ediyorum etmez olurmuyum ama oglumda kiz dediler 6 aya kadar oyuzden dişimi skyorum net olsun diye .galiba erkek hisediyorum yada belirtiler ayni bilemiyorum ya

Canim belirtilere bakma benim tum belirtiler kizdi. Ama erkek :blush:

1 Beğeni

Sizin de hayirli olsun canim benim. Saglikla gelsin minik beyler :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Saglikla gelsin insallah kuzucuklar. Ya instagramda bi sayfa var cinsiyet tahmin ediyor. Cogu kişininkini dogru tahmin etmis. Bizimkine daha 6 haftalikken erkek demisti şok oldum :blush:

1 Beğeni