%70 kiz demislerdi ama oğlanmıs
hayirli olsun canim Rabbim kucağına almak nasip etsin inşallahhh
Amin canim sag olasın
Sağlıcakla büyüsün inşallah
Insallah canim benim
Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin bebiş
Cok teşekkür ederim canım
Hayirlisi insallah ilk tespit kac haftalik ken yapilmisti
Ozeldeki doktorum tam 12 haftalikken erkek diyesim var dedi. Devletteki 15 haftalikken %70 kiz dedi. Dün yani 17. Haftada kendi doktorum kesin erkek dedi.
Allah saglikla kucagına almayı nasip etsin canım
Amin canim benim sag olasın
Bnm. Doktorum 17 haftalikken tahminimi soylerim dedi ondan once sadece benzetme yapariz anca dedi .ebebeyinler sıkıştırıp ogrenmek istiyo dolayısıyla brnzetme yapiyoruz net olmuyo oyuzden sonradan deyisti diyolar demusti bnde 18de gittim yani randovum ogune denk geldi ve arkasi dönük ağır uyu o dedi tatli biseyler ye ne yaptıysam gostermedi bnde pek zotlamadim dahada gitmedim
5 hafta gecti bn nasil dayanıyorum ya
Bu defa gittiğimde hurma yedim ben de 5 dk durmadi yerinde
Bn portakal bitter hurma herseyi yerim artik gitmeden
Cidden ya merak etmiyor musun? Gerçi anne ne hissederse o oluyor sanirim ben hamileligimi ilk öğrendiğim gunden beri erkek dedim oyle de oldu:)
Ediyorum etmez olurmuyum ama oglumda kiz dediler 6 aya kadar oyuzden dişimi skyorum net olsun diye .galiba erkek hisediyorum yada belirtiler ayni bilemiyorum ya
Canim belirtilere bakma benim tum belirtiler kizdi. Ama erkek
Sizin de hayirli olsun canim benim. Saglikla gelsin minik beyler
Saglikla gelsin insallah kuzucuklar. Ya instagramda bi sayfa var cinsiyet tahmin ediyor. Cogu kişininkini dogru tahmin etmis. Bizimkine daha 6 haftalikken erkek demisti şok oldum