Tetenoz asisi yan etkisi

Kizlar selam tetenoz asisi oldum dun oglen aksama kadar bi sknti yoktu askam olunca baya kol agrisi yasadim bugunde devam ediyor. Ayriyetten cok fazla halsizlik ayaga bile kalkamiyorum bacaklarim tutmuyor. Bas agrisi felaket sizde de benzer seyler oldu mu ?

1 Beğeni

Bendede aynı yan etkiler oldu canım baş ağrısından ölecektim nerdeyse 2 gün çektim

Geçmiş olsun, çok normal ve beklenen bir etki, bir kaç gün daha kolunuzda acı ve hareket kısıtı olabilir hic merak etmeyin.

Saolun kizlar hani dedim hastami olucam yoksa yan etkisimi . İnsallah gecer hemen :pleading_face: bas agrisi felaket parol ictim ama nafile

Kaçıncı haftada oldunuz acaba ben yarın 16.haftaya giriyorum yanlış hatırlamıyorsam sağlık ocağı 16.haftada sizi arayacağız demişlerdi ama emin değilim

1 Beğeni

Yok yok merak etmeyin gayet normal​:smiling_face:

1 Beğeni

20.haftadan sonra gelin dediler bana aşı için

Canim 20. Haftada oldum bir ay sonra tekrar gel 2. Doz icin dedi

Ben bugun gittim 19+0 haftaligim, 18inci hafta bitmeden yapilmaz dedi once kalp atışlarını dinleyip aşıyi oyle yaptı

Bende de dinledi . İnsallah sizde yan etkisi olmaz

Umarim olmaz canim

Bende dün tetenoz aşısı oldum kolumu kaldıramayacak kadar çok ağrıdı bugün biraz daha azaldı aynı sıkıntıyı bende yaşadım halsizlik yaptı

Baya bir halsizlik ya butun vucudum aciyo kalkamiyorum . Basim agriyo gecmiyo tansiyon yukseldi

Geçmiş olsun benim biraz kolum aciyo onun dışındaki şikayetlerim geçti inşallah sizinde düzelir :palms_up_together:

2-3 gün ben de çektim. Geçecektir

Kac saatt sonra yan etki gostermeye basladi sizlerde

Asi oldugum gece kol agrisi basladi ertesi gun diger sikayetlerim

Cok korkmustum ama bende kol agrisi disinda hic bisi olmadi