Teste Göre Hamile miyim?

Merhaba anneler ve anne adaylari 2 senelik bir evlat özlemim var bu ayki döngüm 5 gjn gecikti test yaptim silik gibi çıktı sizden yorum almak isterim acaba hamile miyim

7 Beğeni

Hayırlı olsun bence hamilesin. Bir iki gün sonra bir test daha yap. Sabah uyandığındaki idrar örneği ile

2 Beğeni

Görünen Test üzerinden Hamilelik olasılığı çok yüksek gibi ama kan testi ile de yaptırmanız daha netleştirmiş olur :blush: şimdiden hayırlı olsun.

1 Beğeni

Teşekkür ederim yarin ilk isim o olacak inşallah

2 Beğeni

Teste göre hamilesiniz, tebrikler :star_struck:

Umarım kan testi ile de kesinleştirmiş olursunuz :pray:

Aramıza hoşgeldiniz :purple_heart: @Fatmanur

1 Beğeni

Güzel haberlerini bekliyoruz canım :hugs:

2 Beğeni

Yarın inşallah sonucu buraya büyük bir sevincle yazarim :bouquet:

2 Beğeni

Sevincinize ortak olmak için sabırsızlanıyorum, heyecanla bekliyor olacağım :pray::ribbon:

1 Beğeni

@Fatmanur hoş geldiniz aramıza :orange_heart: Hayırlı olsun bence hamilesinizzz​:partying_face::partying_face::partying_face:

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldin @Fatmanur gözün aydın hamile gözüküyorsun ama kan testi ile kesinlestir icin rahat etsin canim Rabbim gönlüne göre versin inşallah :palms_up_together:t3: sonucunu bekliyoruz :heart:

2 Beğeni

Hepinize çok teşekkür ederim inşallah öyledir dualarınızda unutmayın yarın test vereyim bakalım ne olacak

3 Beğeni

Ay ben de bu şekilde öğrenmiştim hayırlı olsun inşallah hamilesinizdir �ki gün daha bekleyip kan verirsen eğer daha güzel bir sonuç alırsın​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Merhaba Teste görə Hamilesiniz İnşallah hamile olursunuz Rabbim İstəyən herkese sağlıkli şekilde evlat nasib etsin

3 Beğeni

Hamileliğin ilk günlerinde ikinci çizgi çok net cikmayabiliyor benim de ilk testte öyleydi :slight_smile: güzel haberinizi bekliyoruz :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Benim de ilk testte silik çıktı hatta daha silikdi bi 3,4 gün sonra bir daha yapınca tam kesin çıktı yani bence hamilesiniz ama kan testi ile kesinleşir ki inşallah özleminiz son bulur yerini mutluluk alır :palms_up_together:t2::smiling_face_with_three_hearts::heavy_heart_exclamation:

2 Beğeni

@Fatmanur aramıza hoşgeldiniz :two_hearts: ben ilk yaptığımda böyle olmuştu rabbim hayırlı eylesin :two_hearts:

1 Beğeni

Merhaba @Fatmanur hoşgeldiniz :smiling_face_with_three_hearts: gebeliğiniz hayırlı olsun çok sevindim ilk gebelik mi eşinize nasıl müjdeyi vereceksiniz

2 Beğeni

Evet ilk gebeligim dün o isteydi görüntülü arayıp soyledim :sweat_smile:

3 Beğeni

Hanımlar hepinize teşekkür ederim beta HCG 510 geldi gerçekten hamileyim :bouquet:

10 Beğeni