Temmuz bebekleri ve alış veriş önerileri, marka mı fiyat mı?

Kızlar merabalar, bende temmuzda sezeryan olucam. Alış veriş için ilk neleri almalıyım, nerden daha ucuza olur, martdan sonra pahalaşma olucak şimdiden neler alsak karda oluruz, neyi ne kadar az neyi ne kadar çok alıp stoklamalıyız, bezler hangisi iyi, duş banyo seti, uyku seti, dogururken yanımıza neler almalıyız bilenler liütfen yoruma

1 Beğeni

Valla benim bebiş nasipse Ağustos sonu geliyor veya duruma göre Eylül başı ilk cinsiyet öğrendim diye o hevesle LCW dan elbise tayt alt üst takım tarzı şeyler aldım sonra yeni doğan iki tane takım aldım yenidoğan çok almayin dedi herkes bende 2 tanecik aldım nerden baksan 12 tayt ve onların üstü zıbınlar aldım zıbın bol al ama 0-3 alma hepsini dediler onu da 2 tane 0-3 ay kalani 3-9 6-9 ay yaptım sonra ağırlıklı olarak beğendiğim elbiseleri vs kıyafetleri 6-12 ay arası aldım hep bez stok düşünmüyorum bebeğimin cildi alerjik olabilir veya yağ nemlendirici şampuan düşünmüyorum aynı sebepten deneyerek alcam kısaca yenidoğan olaraktan 0-3 ay arası toplasan 6,7 parça var kalanı hep 3-9 ay arası aldım ha bı de tırnak bakımı seti ve banyo takımı havlu bornoz takımı falan aldım

1 Beğeni

Kuzu biz aynı zamanda doğruyoruz :heart_eyes:

2 Beğeni

Benim doğumum mayısta hayırlısıyla. Yenidoğan takımı hiç almadım. Hep 0 - 3 ay aldım. Bol bol zıbın gerekiyor. Baby co markasının zıbınları kalite olarak en beğendiğim. Stok olarak sadece bu markayı alıyorum. Müslin çarşaf, eldiven çorap bere aldım. Ama 4 -5 çift. Doğumdan sonra ihtiyaca göre yine alırım İNŞALLAH.

Ay hadi sağlıkla gelsinler :purple_heart::smiling_face_with_three_hearts:

Ucuzluk konusunda ben bazı ürünlerimi çarşidan aldım. Ama pişman oldum. Trendyol, e bebek, hepsi burada gibi siteleri karşılaştırıp daha uyguna alıyorum. Bez olarak temiz içerikli sleepy çok önerildi diye 1 paket aldım. Stok yapmadım. Pişik yaparsa markasını değiştiririm. Pişik kremi de almadım. Ebe zeytinyağının asidini alıp bebeğe uygularsanız pişik olmaz dedi. Emzik biberon da doğumdan sonra ihtiyaca göre alacam İNŞALLAH. pusette almadım. Banyo setini de katlanabilir almayı düşünüyorum. Evde çok yer olmayacağı için alışverişte temel ihtiyaçları alıyorum.

2 Beğeni

Aynı zamanda doğurucaz inşallah benimde ağustos sonu veya eylül başı:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

15+6 yiz bugün :purple_heart:

2 Beğeni

Hayırlı olsun herkese kızlar

Benimde 11 temuzda olacak doğum inşallah eger vaktinde gelirse bebiş daha hic bisey almadim vala​:heart::sweat_smile:

Şuan 33 haftadayim

Benimde 26 temmuz görünüyor bakalım :smiling_face_with_three_hearts: