Temmuz BEBEK ALIŞVERİŞİ

Arkadaşlar merhaba erkek bbek için bu atlet uyumlu olur mu sizce… temmuzda doğacak için kaç adet almalıyım tecrübeli anneler yazabilir mi

3 Beğeni

Bebekler çok çabuk gelişiyor o yüzden ben 0-3 ay 6 tane 3-6 ay 6 tane 6-9 ay 8 tane aldım şimdilik daha sonra gerekenleri alicam kg boyuna göre :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Teşekkür ederim bubtarz atlet tarzı mı yoksa kısa kollu mu aldınız acaba yaz için nasıl almam gerekiyor :innocent:

2 Beğeni

Benim Mart’ta doğum 3 tane uzun kollu ve 3 tane kısa kollu aldım siz temmuz da olacak bence kısa kollu ve sıfır kollu alın

2 Beğeni

Ben temmuz annesiydim bu sizin görseldeki daha çok kız bebek atleti gibi ben daha çok delikli giydirdim e bebekte çok var gorseli yakınlaştirıp bakınca anlaşılıyor. Örnek gorsel,

1 Beğeni

Bu tarz delikli mi daha iyi sizce düz modeller mi farkı var mıdır :slight_smile:

1 Beğeni

Ben bundan aldım

Bunuda sipariş ettim yeni

1 Beğeni

Sağolun bunu da favoriledim :heart::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Benim favorileri gör hep bebek eşyaları aldıkça siliyorum :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

Hahah benimde öyle oldu kendimize bakmaz olduk :wink:

1 Beğeni

Kız bebek atletine benziyor. Ben yeni doğan almadım 0-3ay kullanışlı

şu erkeğe daha uyumlu anladığım kadarıyla :slight_smile: 0-3 aylık mı aldınız ilk

3 Beğeni

Benimki de temmuz doğumlu olacak inşallah takipteyim cevapları :smiling_face: ama bizim buralarda daha kış kıyafetleri var henüz o yüzden beklemedeyim

Şu tarz yandan açılan body ler gördüm çok pratik geldi bana size de fikir olur :smiling_face:

1 Beğeni

Bu iyi :tulip:Evet hep 0-3kullandım.

1 tane yeni doğan almıştım 20 gün kullana bildim sadece

Ben aslında yandan çıtçıtl tercih etmiyorum ustten giydirme bana daha kullanışlı geliyor

Evet ben hep 0-3 aldım

Delikliyi sadece yaz için alalım değil mi ? Etlül ekim için gerek yok