Temmuz anneleri

3 temmuz kız bebek

4 temmuz erkek bebek :hatching_chick::nazar_amulet::smiling_face_with_three_hearts:

Korkma sakin dua et bol bol

1 Beğeni

Gebeliginiz hayirli olsun anneler :pregnant_woman::blue_heart::hatching_chick: ne guzel ogrenebilmissiniz cinsiyeti bi ben ogreneemedim :woman_facepalming:

1 Beğeni

Seninki bebiş çok nazlı demeki :smiling_face_with_three_hearts:

Galiba bende anlamadim kapatiyo :woman_facepalming: gostermiyo

Ne hissediyorsun anneler genelde hisseder derler

Hic bisi hissetmiyorum :woman_facepalming::sweat_smile: bi yanim kiz diyo diger yanim erkek anlayamiyorum

1 Beğeni

Öğrenince haber ver bende çok merak ettim ya​:rofl::rofl:

Ultrason resmi atıp kızlardan yorum aldinmi canım

Merhaba bizimde Allah izin verirse temmuz 14 rabbim hepimize hayırlısıyla elimize almayı nasip etsin​:palms_up_together::smiling_face_with_three_hearts:

Bende daha ogrenemedim maalesef ya :joy: detaylı ultrasyona kaldı tek umudum 4 Mart’tax​:joy::joy: ama ben hep erkek hissediyorum kolay kolay hislerimde yanılmam ama bakalım hayırlısı inşallah olsun :smiling_face_with_three_hearts:

21 Temmuz kız annesıyım

Seve seve canim bakamadim telefina bugun hic :sweat_smile:

1 Beğeni

Kiz diyen de oldu erkek diyen de atmistim daha oncesinden :sweat_smile:

1 Beğeni

Amin.:palms_up_together: rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim :palms_up_together::hatching_chick::blush:

Hayirlisi olsun insallah benimde 15 martta ogrenince bize de haber ver saglikli olsjn da aslindq kizi dà erkeginde öneml8 degil evlat sonucta :see_no_evil::palms_up_together::blush:

Sağol canım benim ay hadi bakalım inşallah öğreniriz artık hemen haber veririm sende haber ver kesin :joy: öle ya yeterki sağlıklı olduğunu bileyim de önemli değil kız erkek hayırlı evlat olsunlar da inşallah :smiling_face_with_three_hearts: @Bayanusengec

1 Beğeni

Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah canım :palms_up_together:

3 temmuz ama ben haziran annesi olacağım büyük ihtimalle :blush: