Temmuz anneleri tanışalım hangi ildesiniz

17 temmuz olarak gözüküyor ama benim ikizler temmuzu beklemez gibi.Ankaradayim bende.

Siz hangi ilçedesiniz?

Aynı anda iki tekme falan mı olacak ay ne güzel değişik bir duygudasınızdır​:smiling_face_with_tear::melting_face::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Evet temmuzun ilk haftası olarak gözüküyor İzmir’de yaşıyorm​:smiling_face:

O günleri sabırsızlıkla bekliyorum.Tekmelerini duymayı falan.Cok heycanliyim.:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Sağlıcaklaaa inşallah duyarız :heart::heart::heart:

AMİNNN İNŞALLAH canım.:palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

@Fadik ortak paylaşımlarımız çoğalıyor sanki :grin::star_struck::heart_eyes: Benimki şuanlık hızlı gelişiyor bi bakmışız 3 gün öncede doğabilir :woman_shrugging::grin:

Bir sıkıntı olmazsa 24temmuz günü bebeğimi kucağıma alıcam 6yil sonra gelen mucizem ilk gebeligim ve çok heyecanlıyım bu arada bende İstanbul Avrupa yakasındayim

Seve seve ağırlamak isterim :innocent::cherry_blossom:

27 temmuz :hibiscus::hibiscus: istanbul Avrupa yakası :smiling_face_with_three_hearts:

Eylül anneleri de acilsin :sweat_smile::sweat_smile::grin::grin::grin:

14 temmuz gözüküyor benimde :blush: bende Antalya’dan :blush:

Bnm temmuzun son haftasi istanbuldaym :slight_smile:

Avrupada hangi ilcedesnz bende istanbul avrupadaym :slight_smile:

Eyüp te oturuyorum :hibiscus: siz

8 Temmuz görünüyor ama ben Antalya da memleketim de doğum yapmayı düşünüyorum şuan ki görev yerinde değil nasip olursa eğer :thinking:

Bende silivrideym :slight_smile:

7 temmuz gösteriyor azerbaycan

6 temmuz İstanbul Avrupa Yakasindayim