Temmuz anneleri tanışalım hangi ildesiniz

17 temmuz olarak gözüküyor ama benim ikizler temmuzu beklemez gibi.Ankaradayim bende.

1 Beğeni

Siz hangi ilçedesiniz?

1 Beğeni

Aynı anda iki tekme falan mı olacak ay ne güzel değişik bir duygudasınızdır​:smiling_face_with_tear::melting_face::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Evet temmuzun ilk haftası olarak gözüküyor İzmir’de yaşıyorm​:smiling_face:

1 Beğeni

O günleri sabırsızlıkla bekliyorum.Tekmelerini duymayı falan.Cok heycanliyim.:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Sağlıcaklaaa inşallah duyarız :heart::heart::heart:

2 Beğeni

AMİNNN İNŞALLAH canım.:palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

2 Beğeni

@Fadik ortak paylaşımlarımız çoğalıyor sanki :grin::star_struck::heart_eyes: Benimki şuanlık hızlı gelişiyor bi bakmışız 3 gün öncede doğabilir :woman_shrugging::grin:

3 Beğeni

Bir sıkıntı olmazsa 24temmuz günü bebeğimi kucağıma alıcam 6yil sonra gelen mucizem ilk gebeligim ve çok heyecanlıyım bu arada bende İstanbul Avrupa yakasındayim

2 Beğeni

Seve seve ağırlamak isterim :innocent::cherry_blossom:

3 Beğeni

27 temmuz :hibiscus::hibiscus: istanbul Avrupa yakası :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Eylül anneleri de acilsin :sweat_smile::sweat_smile::grin::grin::grin:

14 temmuz gözüküyor benimde :blush: bende Antalya’dan :blush:

2 Beğeni

Bnm temmuzun son haftasi istanbuldaym :slight_smile:

1 Beğeni

Avrupada hangi ilcedesnz bende istanbul avrupadaym :slight_smile:

1 Beğeni

Eyüp te oturuyorum :hibiscus: siz

8 Temmuz görünüyor ama ben Antalya da memleketim de doğum yapmayı düşünüyorum şuan ki görev yerinde değil nasip olursa eğer :thinking:

1 Beğeni

Bende silivrideym :slight_smile:

1 Beğeni

7 temmuz gösteriyor azerbaycan

1 Beğeni

6 temmuz İstanbul Avrupa Yakasindayim

1 Beğeni