Temmuz anneleri ile doğum heyecanı 🥳

Merhaba @temmuz-anneleri anneleri nasılsınız
Doğuma hazır mısınız?
Bebişlerimize kavuşmamıza çok az kaldı :alarm_clock:
Kendinizi nasıl hissediyorsunuz bir eksiğiniz var mı

dance baby GIF

2 Beğeni

@Pinar @Giz9435 ve ben :partying_face:
Başka kimler temmuz annesi?

Bakalım temmuz ayının son annesi kim olacak? Benim 30 temmuz gösteriyor :laughing:

Yaa saka maka temmuz ayina geldık hem cok heyecanliyim hem de tedirginim nedense :smile::smile:bu arada duruma gore agustos annesi de olabilirim bakalim ne zaman dogacak bebiss :heart:

2 Beğeni

inşaAllah hepiniz sağlıklı kucağınıza alırsınız​:pray:

2 Beğeni

Bende çok çok heyecanlıyım doğum sezaryen olucak gibi gözüküyor :smiling_face:

1 Beğeni

Agustos konusuna gel o zaman :joy: @Pinar .
Biz oradayız.

@Sümeyye siz de temmuz annesi olacasınız nasıl hissediyorsunuz
Bir eksiğiniz var mı

@Cansu evet canım temmuz annesi olacam inşallah çok sağol canım dua nızı eksik etmeyin yeter biz herşeyi hazır etikte kızımın gelmeye niyeti yok sanki

1 Beğeni

Ne guzel :star_struck:
Sağ salim inşallah .
Doktor ne zaman dedi dogumunu? @Sümeyye

2 temmuz demişti 13 temmuza kadarda uzaya bilir dedi bakalım küçük Hanım ne zaman gelecek canım teşekkür ederim canım @Sevane18

1 Beğeni

Ay cok az kalmis :smiling_face::heart_eyes:
Kız bebek bide erken gelir derler.

Evet öyle diyorlar ama bizim kisi ozadı bakalı sağlıkla gelsin de geç olsun sıkıntı yok canım @Sevane18

1 Beğeni

Siz de gördünüz mü

2 Beğeni

Yaaa kacinci haftadan sonra boyle bildirim geliyor cok heyecan verici :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::heart:

1 Beğeni

37+0’da gördüm :laughing:

1 Beğeni

37+0 dan itibaren her uggulama girdiğinizde bebiş doğdu mu diye sorar. Eğer cevap evet ise size bir tebrik mesajı gösterilir ve gebelik takibi biter. Mutlu son​:star_struck:

3 Beğeni

Yaaaaa cok iyiymis :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

16 haftadan itibaren de bebeğinin cinsiyetini öğrendim mi diye sorar. Cinsiyet belli ise anasayfada ona göre isim önerileri görürsün