Temmuz anneleri çok az bır süremiz kaldı

Hemsirye tm olarak ne vercez bana yazarısaniz sevinirim

1 Beğeni

Hastane çıkış seti Kalın battaniye Müslim battaniye 1 adet Bez Ben bu şekilde koydum

1 Beğeni

Normal doğum zor değil mi ya niye herkes normal doğum istiyor :joy:bebişin de ne zaman geleceği belli değil

1 Beğeni

Benim 3. Olacak inşallah. Hele ilkinde kimsenin doğum hikayesini dinlemedim. Neyle karşılaşacağımı bilmiyordum. Yurtdışından Türkiye ye doğuma geldiğim için doktorum falan yoktu. Devlet hastanesinde yaptım. Diğeri hastaneye bile yetişemeden evde oldu. Adı üstünde normal :laughing::laughing:pıt diye çıkıyo. Hele bebeğin çıkışını hissetmek çok garip bi duygu. Sizin ilk galiba, doğuma değil bebeğe odaklanın, eni sonu çıkacak :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: ahhh miss kokusu herşeyi unutturur.

1 Beğeni

32+4 haftalık Erzurumdayiz fakat doğum için Siirt e memleket e gidecez bir sorun olmassa inşallah. doğum zamani yaklaştıkça biraz korkuyorum açıkçası, Rabb’im hepimizin yardımcısı olsun

1 Beğeni

Evet ilk oldugu için herkesin doğum hikayesini dinlemek zorunda kaldım.Benden önce kız kardeşim doğum yaptığı için onun dedikleri de beni iyice korkuttu.İnşaAllah hiç anlamadan doğururuz

3 Beğeni

Benimde şu an 30+6. Doktor 13 temmuz demişti doğum için geçen ay kontrolunde. Bakalım yarın yine kontrol var durum nasıl ? Valla sezeryan zor gerçekten. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Daha önce sezeryanla miyomlarimi almışlardı genel anestezi istemiştim o zaman.yine miyim var şu an. Sezeryanda onu da alırlar ikisi bir arada çıkar diye düşünüyordum ama doktor riskli olabilir kanama durumu olabilir gibi konuştu hayal kırıklığı oldu. Aynı durumu yasayan varmı ?

1 Beğeni

Bende 29 haftaligim.bebek dunden beri daha az sanki hareket ediyo sakin gibi.normal mi acaba kontrolum haftaya

1 Beğeni

Evett beninde az kaldi canim 32 + 4 olduk hayirlisi ilee :))

1 Beğeni

Ikimizin ayni gün benimde 7 temmuz :))

1 Beğeni

Benimki de o kadar hareketlu ki hic durmuyorr surekli mesaneme baski yapiyor ve sonuc olarak tuvaletten çıkamıyorum

1 Beğeni

:joy::face_holding_back_tears:benimde öyle

1 Beğeni

Bizim günümüz aynı :heart:

1 Beğeni

Aaaa gercekten mi :scream::heart_eyes:cinsiyeti ne peki

1 Beğeni

Bugün 29+0 uygulamaya göre 1 ağustos nasip olursa inşaALLAH doktorum temmuz sonu yada ağustosun başı dedi Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

2 Beğeni

Bende bugün tam 32 oldum doğum 11 temuz da eger vaktinde gelirse bebiş :heart::sweat_smile::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Benimde 11 temmuz :heart_eyes:

1 Beğeni

Benimde 11 temuz

:face_with_hand_over_mouth::smiling_face_with_three_hearts:ne kadar güzel

1 Beğeni

Bizde yarımı 32oluyoruz

1 Beğeni