Sevgili arkadaşlar benim malum telefon bozuldu antika ile idare ediyorum böyle pahalı gösterişli bir şey istemem benim için kamerası güzel çekecek başka bir şey istemem tabi uygun fiyat olmalı bu yüzden sizden model marka önerisi istiyorum
Benim şuanki kullandığım samsung s20fe kamera falanda gayet güzel çekiyor çok memnunum 1 sene oluyor alalı ama a54ü de tavsiye ediyorum onun kamerası falanda çok güzel @Leyla1991
Samsung serisinin hepsi çok güzel abla, tavsiye ederim
Redmi not 9 da güzel çok pahalı bi şey değil kamerası güzel
Şimdiden hayırlı olsun sağlıkla güzel günlerde kullan
@Leyla1991 Redmi not 8 , 3 senedir kullanıyorum memnunum Azerbaycanda 500 azn-e almıştı bana eşim nişanlıyken. Türk parasına çevirince 8.556 türk lirarı yapıyor abla şimdiden hayırlı olsun bitanem
Hepinize teşekkür ederim canlar iki modele de bakicam telefon nerdeyse 2 hafta oldu hala sorun ne diye bakmamış tamirci bende sinirlendim yeni telefon alalım bu ne bunumu bekleyeceğim diye adamda tatil günümde bakalım dedi inşallah yalan olmazsa alicam hak ettim artık yeni bir telefon
Samsung a34 aldim daha yeni asiri begendim kamerasini ozellikle
O biraz pahalı gibi baktım o modele bakalım adamın insafına kaldım
Telefon Ala bildinmi abla?
Ben samsung galaxy s22 kullanıyorum memnunum. Tavsiye ederim
3 senedir Xiaomi kullanıyorum… hiç şaşmam. 10 ve 11 serisi çok güzel. 12 serisi de çıkmış ama pahalıdır bence. 10 pro yada 11 pro ya bir bakın derim. Hatta Xiaomi yo o kadar sevdim ki bu gün saatini aldım.
Bende Şuan Redmi not 8 Kulaniyorum Cokda Məmnunum İyi Bi Telfon Şuan Redmi 12 cikmis Ondan almayi düşünüyorum aciqcasi
Yok canım eski telefonu tamirci yapamadı eşim de ondan alıp başka bir yere verdi yeni telefonu ondan haber gelince alacak bakalım