TEK ARTER YARDIM LUTFEN

12+5 haftalik ikizlerime hamileyim dun kontrolum vardi bebeklerimin birinde tek arter oldugu soylendi.Anne karninda gelisim geriligine ve trizomi 18 e neden olabiliyormus.Doktor bu sekilde olup saglikli dunyaya gelen bebekler oldugunu ama riskinde oldugunu soyledi.7 sene sonra kavustum bebeklerime cok endise ediyorum.Pazartesi gunu ozelde perinatalog bir profosorden randevu aldim ama saatler gecmiyor.

Benim yengeme de öyle dediler devlette hatta baya korkutmuslardi üzülmüştü ağlamıştı sonradan özele gitti böyle dediler dedi doktor bazı hamilelerde olduğunu evet risk durumu olduğunu ama o kadar da korkulacak bir durum olmadığını söyledi hani biraz zayıf olur hafif çelimsiz olur gibi dedi şuan 7 aylık hamile çocuk da iyi maşallah yengem de gelişim geriliği vs yok dedi doktor çocuğun gelişimi de iyiymiş yani haftası ile uyumlu endişe etme protein barındıran besinleri tüket çocuğu geliştirebilecek ürünleri Allah’ın izniyle bişey olmaz mesela avakodo çok yiyor muz tahin pekmez gibi

Ayy tesekkurler icimi ferahlattiniz.2-3 gundur uyku uyuyamiyorum.Sinirlerim cok bozuldu.Rabbim insallah herkesin bebegini saglicakla kucagina almayi nasip etsin

1 Beğeni

Merak etme doktor da her türlü ihtimali en gerçekçi şekilde söylemek zorunda ama unutma hepsi bir ihtimal gaybı Allah bilir sen moralini salam tut iyi beslen Allah’ın izniyle sağ Salim doğar hem biraz zayıf olsun ne olacak ki bir de zayıf olması da bir ihtimal haftası ile uyumlu da olabilir o yüzden endişe etme