Bebeğim 2 haftalık oldu bugün çok şükür, ama ilk doğduğunda prima premium care kullandım bez olarak pişik yaptı malesef hemen bez değiştirip goona geçtik pişiği baya düzeldi ama popo bölgesindeki bir türlü geçmedi Ecowell pişik kremi mustela pişik kremi chicco pişik kremi denedik etki etmedi sonra doktorumuz hametan mavi önerdi oda etki etmedi şimdi travazol krem önerdi 5 gün kullan dedi 3 gündür kullanıyoruz bi değişiklik yok pişik daha çok arttı hatta diyebilirim bebiş ağlıyor ben ağlıyorum resmen Tecrübeli annelerim desteğinize ihtiyacım var ne geçirir bu pişiği kullanıp memnun kaldığınız ürün var mı?
Bephanthol baby kullanabilirisin bizde pek pişik olmadı sadece 1 veya 2 defa direk müdahele edip kurtulduk 1 gün falan sürdü pişiği. Bu arada biz sleepy bez ve sleepy saf su içeren ıslak mendil kullanıyoruz ve çoook memnunum çok şükür
Birde ıslak mendille poposunu sildikten sonra hemen bezini bağlama biraz bekle ıslaklık gitsin ve hava alsın ben bazen yarım saat bile bekletmişliğim var. Eşim kaçırır falan diyor bende sen bez bağlamak ne kadar tahriş edici bilmiyorsun tabi diyorum. Sonuçta pedi bile maksimum 7 gün kullanıyoruz ve mahfoluyoruz . Yazık bebekler ne yapsın . Birde sana tavsiyem onunla konuş bak altını açık bırakıyorum hava alsın diye bezi takana kadar çiş kaka yapma de yaparsanda canım sağolsun ben temizlerim de. İnanki bebekler herşeyi anlıyor. Ben böyle yapıyorum ve en fazla 1 veya defa kaçırdı
Cesurda hep pişik oluyordu ,bezler yüzünden,bezini degişmemize rağmen poposundaki pişik gitmemişti dediğin gibi. Bütün kremleri denedik ama Bepanthol kremi kullandık o iyileştirdi,bide canım ıslak mendille siliyorsan ondanda ola bilir ben,10 gün sildim ıslak mendille sonra silmedim hep yıkadım.
Canım pamuk ve su kullanıyoruz ıslak mendil değil ama neden oluyo çözemedim
Canım bu pişik kreminden daha üstün bişey görmedim bunu şiddetle tavsiye ediyorum alman markası çok iyi bir krem trendyolda bula bilirsin
Sağolasın canım bunuda sipariş vereyim az önce bi arkadaşım bulgar kremi dedi onuda verdim çaresizlik zormuş
Inanki önerdiğim çok iyi gelecek bebişine Allahın izniyle. Biz almanyada hep bunu kullaniyoruz sadece
Valla ben Fito dan başka krem tanımıyorum bunu reçete ile de alabilirsin birde sudocrem
Oğlumun çok hasasti pişik olmustu artık kanama oluyordu bunu bir gün kulllandim ertesi gün hiç bir şey kalmadı sihirli krem bu benim içinArko krem var ya, klasik normal ondan al canım. Yağlı bir krem olduğu için hemen toparlar. Tüp şeklinde yeşil olan. Marketlerde bulabilirsin şans ver bence. Çevremde pişik kremi yerine bu kremi kullanan çok
Ben sudocream kullanıyorum geçmeyen pişik olursa sürekli islandigi için pudra kullanıyorum kuru tutuyor hemen geciyor
Pudra arttirir dedi eve dogumdan sonra eve gelen ebe Kendi kizi da herseyi denemis en son eczaneden yagli bi ktem aldi gecirdi dedi Sudo krem
Ben hep bepanthen kullandim simdiye simdiye kadar hep yaradi.2 yıldır bu şekilde devam bı arttırımı olmadı aksine anında geçirdi pudra her bebekte aynı etkiyi yapmaya bilir tabi ama kuru tutmak açısından faydası olur
Güzelce temizce bı yıka önünü arkayı canım zeytinyağı varsa evinde pamuğa batır sür çok faydasıni görürsün ben oğlumda hep öyle yaptım vücudu emdikten sonra zeytinyağını sudoku krem sürdüm hala devam ederim bunları yapmayı
Evde vardı bi deneyeyim sağolasın canım benim
Hiç duymamıştım pişikte kullanıldığını yakmaz değil mi bebişin poposunu
Bu nemlendirici olarak mı geçiyor acaba evde bepanten baby var vucut nemlendirici yazıyo üzerinde yağlı yapısı baya ondan mı ki
Zeytin yağı ve hindistan cevizi yağını karıştırıp uyguladım canım yine geçmedi malesef onu komşumda söylemişti ne inatçıymış bu pişik
Anladım canım inşallah geçer ama bence karıştırma derim sadece benim dediğim gibi uygula derim bı dene istersen sudoku krem de çok faydası var
Deneyeyim canım öyle de sağolasın