Arkadaşlar ilk gebeliğimde tatlıdan inanılmaz sogudum uzun bir süre tatlı yiyemedim 5.06 aya kadar kız bebeğim oldu şu an altı haftalık hamileyim inanılmaz sürekli canım tatlı istiyor ve şerbetli tatlı istiyor ve soguduğum bir yemekte olmadı açıkçası bütün yemekleri yiyebiliyorum neredeyse etli yemeklerden çok soğumuştum kızım da sizce bu cinsiyeti belirler mi
Degisiyor bence canım ben erkek bebise hamileyim genelde hep canım eşki tuzlu seyler çekti asla tatlı şeyler çekmedi ye eşkiyi dogur ayseyi derler genelde ben eski yedim hep erkek geliyor hayırlisi.sen kaç haftalıksın birde?
Şuan 6 haftalık gebe yim evet değişiyor tabiki ama ilk gebelik ve şimdiki arasında çok büyük farklar var sizlerinde tecrübesini öğrenmek istiyorum
Belki erkek bebis olabilir
Sağlıkla gelsin de işin eğlencesi
Valla ben tatli diye ölen bi insanken hamile kalinca okadar sogudum ki sadece tursu eksi yiyorum salgam tursu suyu bugun ogrendik cinsiyeti kız mıs
Allah bağışlasın çok güzel benimde kızım var evin neşesi meyvesi kızlar bambaşka
Maalesef ilgili değil
Kizlar benim ilk 3 ayda doğru düzgün asermem olmadı diyebilirim.Şuan 14 haftalık oldum.Canim hem tatlı hem ekşi şeyler çekiyor.Sanirim benim ikizler bir kız bir erkek.Eger bunun doğruluğu varsa tabii.
Çok merak ettim hadi bakalım hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım inşallah
Ben ilk haftalar tatliyla eksiyi karıştırıp yerdim ve ilk defa böyle oldu bı tatlı yesem ardından tuzlu yiyorum yada ekşi
AMİNNN İNŞALLAHcanım.Ayin 30unu iple çekiyorum.15+6 kontrol muayem var.İnsallah cinsiyetlerini gösterirler yawrularim.