Tanışalım mı? kimler nereden?

Merhaba @İnci1 Tekrar hoşgeldiniz :cherry_blossom:

Ben de İskenderun’dayım. Yakınız birbirimize :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Çok güzel maşallah​:smiling_face: sağlık la oturun.) Başka ülkeye taşınıp iş bulmak istiyor eşim. O yüzden ülke araştırıyorduk. Teşekkür ederim.:pray:

16.200tl holland parasıyla kaç ediyor?

560 euro ediyo tesekkurler canim

1 Beğeni

Osmaniyenin neresi ? Ben de osmaniye geliniyim​:blush:

1 Beğeni

Osmaniye merkez

2 Beğeni

23yaşındayım hataylıyım ilk ve ikiz gebeliğim​:pray:t2:

6 Beğeni

@Sngl Aramıza hoşgeldiniz :cherry_blossom: Hataylılar çoğalıyor :partying_face:

Ben de Hataylıyım :blush: Hatay’ın neresindensiniz ? İkizlerin cinsiyeti nedir ve kaç haftalık gebesiniz ? Paylaşmak ister misiniz ? :blush:

1 Beğeni

@Sngl aramıza hoşgeldiniz :two_hearts:

1 Beğeni

@Sngl merhaba hoşgeldiniz :star_struck::rose::rose: ikiz annesi :people_hugging::innocent::smiling_face_with_three_hearts:

Valentines Day Love GIF

1 Beğeni

Tanışmak isteyen var mı :smiling_face_with_three_hearts:

Hoş buldum :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:Hatay Kırıkhan 19 haftalık gebeyim cins etleri kız

3 Beğeni

Çok memnun oldum. Kıbrıs’ta çok sevdiğim bi arkadaşım da kırkhanlıydı. Boyle olunca birden çok mutlu oldum :innocent: siz kaç yaşındasınız :star_struck:

2 Beğeni

Kırıkhan mı ? :heart_eyes: Annemin memleketi, sık sık giderdim :blush: Hala da giderim çok sık olmasa da. Ben de İskenderun’dayım. Yakınız :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Aydın’da olan yok mu kızlar ya​:sweat_smile:

2 Beğeni

Kızlar peki ya eskişehir :innocent::white_heart:

1 Beğeni

Hatay’da da bir buluşma yapalım mı Hatay’daki hamişler ya da annişler ? :heart_eyes:

1 Beğeni

Aa ben İrem ben de Elazığlıyım :star_struck::saluting_face: ama Rusya’da yaşıyoruz

3 Beğeni

Bak hem şehirlim gelmiş hoş gelmiş :slight_smile: Neresinden Elazığ’ın?

1 Beğeni

Bizim merkez depremden önce Abdullahpaşada otururduk , şimdi yeni yapılan Tokilerdeyiz cezaevinin oradaki :slight_smile: siz neresinden ?

1 Beğeni

Ben Kovancılar ilçesinden. Doğukent mahallesinde oturuyoruz ama. Gerçi ben biraz işimden dolayı gezgin sayılırım ama asıl mekan Elazığ :slight_smile: Profil fotoğrafımda arkadaki göl hazar gölü :heart:

2 Beğeni