Merhaba kızlar hadi tanışalım.
Ben Cansu. Uygulamada moderatörüm. Eskişehir’de yaşıyorum. Bir küçük bebeğim var.
Siz?
Merhaba kızlar hadi tanışalım.
Ben Cansu. Uygulamada moderatörüm. Eskişehir’de yaşıyorum. Bir küçük bebeğim var.
Siz?
Konu başlığı güldürdü nedense beni Seninde ismin çok güzel teşekkür ederim. Cansucum.
Diger konu kapatilmis diye ordan yazamadım.
Konularda 500 cevap gelince kapatıp yenisini açıyoruz hem çok gençsiniz hem de olgunsunuz ne güzel galiba hem hamilesiniz bir de küçük bebeğiniz mi var. İltifat ićin teşekkür ederim
Ben Teşekkür ederim canım. Hayır hamile değilim aman Nerden çıkardın şimdi
Merhaba bende Zişan İstanbul da yaşıyorum oğluşuma kavuşmaya gün sayıyorum unutmuşum ben de 29 yaşındayım
Benim de aynı durum. Allah isteyenlerin kucağını boş bırakmasın. Bana bir bebek yetti. O zaman bebeğiniz 3 aylık mı? Bebeğinden bahsetmek ister misin?
Memnun oldum arkadaşım ben de heyecanla bekliyorum
Doğuma giderken aklıma gelipde yazabilirisem yazıcam burdan
Rabbim yanlış anlamasın kötü manada demem asla. Sadece bebegim daha minik ona yetmem lazım.
Amin amin rabbim isteyenlere nasip etsin inşallah.
Bebeğim hastalandı ilaç falan veriyoruz. Bizde hastalığa yakalndık nedense. Şu hasta halimle zor bakıyorum bebeğe. Yazık bebek iyileşti benden geçecek diye korkuyorum.(grip)
Bebeğini anlat demişsin ne güzel. Bebeğim geceler uyumuyor saat 5 te uyuyup 7 de uyanıyor emmek istiyor…yani uyku sorunumuz var.
Sende bahs etmek istermisin?
Aslen karamanliyim dogma buyume hollandadayim 4 oglumu bekliyorum.
Adım özlem erzurumluyum görev icabı Erzincan cayirlidayim 33 yaşındayım 7 yadinda bir kızım var ikinci bebeğini oğlumu kucağıma almaya gün sayıyorum kalan 29 gün
Merhaba arkadaşım Azerimisiz siz acaba Sevanə diye bi kız vardı O sen deyilsinki
Hem de çok isterim biz de 3 aylık olduk (18 temmuzda doğdu) adı Günay. ben de geçenlerde grip oldum şükürler olsun bebeğe geçmedi bol bol emzirin. Günay gazlı bir bebek hala gazı tam geçmedi geceleri gaz sancısı hala geliyor. Hep kucakta. Şu sıralar gece 2 saatte bir uyaniyor. Sizin bebeğinizin adi nedir @NURAN çocuk gelişim uzmanı işinde çok iyi istersen gece uyuması icin tavsiye isteyebilirsiniz.
Sevane nerden çıktı
Neyse Öyle hiss etdim
O olsaydı sistem uyarı verirdi. Bir de onun bebeği 2 aylık oldu. Yeliz hanımın 3 aylıkmış.
Ola Bilir canim Belki de ben Karistiriyorum
Teşekkür ederim arkadaşım
Ben deniz , 28 yaşındayım.
Oğluşumla 18. Haftamıza doğru ilerliyoruz.
Ah kuzum kurban olurum gunay bebeğe ben. Çok guzel ismi varmış maşallah. Gaz kötü en nefret etdiğim bende uğraşıyorum gazla.
Emzir diyorsunda sütüm çok az biliyormusun. Ayıp çıkmasın da Bom boş meme mamada veriyorum yani. Teşekkür ederim cansu.
Öylemi memnun oldum Nuran hanım ,acaba öneriniz varmı?uyku konusunda,yardımcı ola bilirmisiniz. Ben size anlatayım sizde ona göre yazın isterseniz.
Bebeğimin ismi Tuncay cansucum