Bugun kontrole gittim hersey cok guzel ama eve geldigimde bacaklarimdan assaya bi sivi geldi pes pese bi kac kere tekrardan gitmem gerekiyor mu acaba ?
Suyun olabilir acile git bence arka arkaya gelmesi hiç normal degil ihmal etme bekleme Bu arada hosgeldin aramiza @Dilara53
Tesekkur ederim sancim falan yok ama tedirgin oldum baya bi aynen bencede icim rahat eder en azindan tesekkur ederim
Bence tekrardan gitmelisiniz ben de merak ettim Bize de yazın olur mu
Eger suyun sa ayni tuvaletini kucuk tuvaletin gelirde tutamazsin ya ayni oyle olur. Birden bosalir bacagindan asagi Dogru.
Haberlerinizi bekliyoruz
Hemen gitmişsinizdir umarım
Doktora gittiniz mi Ne dedi?
Merhaba kizlar bu gece saat 3te kalktigim yatağın ıslak olduğunu gördüm misafir vardı çocukları yanımda yatırdım dedim onlar altına kaçırmıştır. Ama yok ikiside kuruydu sadece yattigim yer ıslaktı bide kokuda yok tıs değil yani bu ıslaklık nasıl olmuş bu su kokmuyor mu yani bebek suyu kafam karışık
Kaç haftalıksınız iç çamaşırınız da ıslak mıydı
37+2gunluk
Karnimda hala sert geldiğini hissetmedim bile arkadan çok az ıslaklık vardı bide sırt üstü yatmistim
Doğum zamanı da yakınmış isterseniz bi ebe çatı muayenesi yapsın bi nst’ye bağlanın
Bugün pazar yarın anca gidebilirim o da randevusuz giderim doktor bakarsa tabi bir randevum var iptal etmeden olmuyor. Kontrol edecem bişey var mı diye bebek hala hareketli durmuyor yerinde bu su nerden gelmiş olabilir uyudugumda kuruldu çünkü
Suyun kokusu yok evet. Bence suyunuz geldi. Ne olur ne olmaz diye bir acile gidin isterseniz. Nst’ye bağlanın en azından. Bebeğin hareketlerini takip edin
Sicak hafif kan var mi
Bi torba yada pedin icine koymaya calis devam ediyorsa
Gece bebek sakindi uyuttu beni yani normalde durmuyor hareketi var ama düne göre azalmis
Acilden giris yapin
Takip edecek bakalım dediğiniz gibi devam ederse doktora gideceğim
Kan gormedim