Suyum gelmezse acilmam bile olmazsa sezeryan olur mu

Kizlar belki saçma bı soru ama su gelmeden sezeryan yapiyolar mi yoksa suyun gelmesini mi bekliyorlar bide açılma falan olması lazım mı sezaryen doğum icin

1 Beğeni

Dün hastanedeydim bi kadın vardı 10 cu ayındaydı ama hiç sancısı yoktu sezaryenle yapdıtar

E iyiymiş o zmn :joy::rose::smiling_face_with_three_hearts::heart:

Benim oğlum 40haftalik doğdu ne acilmam vardı nede suyum suyum sonradam geldi suni sancı verilince acil sezaryena alındım

Hiçbirine gerek yok canım. Planlı sezeryan değil mi zaten senin ki

Cnm suni sancı nasıl çok mu kötu acaba :pleading_face:

Doktor iki hafta sonra gel bakicaz çatı muayenesi falan dedi de acaba açılmaya bakicak da ona göre mi yapicak acaba diye merak ettim

İlk acil oldu oburleri evet planlı oluuor

Unuttum canisi aradan 13sene geçti gerisi planlı sezaryen oldum

1 Beğeni

Acilman olmazda ve doktor çatı muuaynesi yaptığında yeterli açılma olmayınca suni sancı vermez direk sezeryana alıyor boş yere gereksiz sancı çekersiniz ben de öyle olmuştu boşa sancı çekmedim sezeryan oldum sağlıcakla kucağınıza alın.

Ya ben dün acile geçtim bana 2 kere çatı muayenesi yaptılar. Açılma hiç yok.

Senin şuan 35. Haftaların dimi

Evt 35+3 senin peki

Bence senin de doğumun 38.haftlarda olacak ve sezaryen olack senin bak gorucez dediğim cikicak​:joy::smiling_face_with_three_hearts::heart::rose:

İlk gebeliğimde suyum gelerek gittim hastaneye ve doğumum öyle başladı. Ama ikinci gebeliğimde nişan lekem geldi ve 4 gün sonra sancılarım başladı. Suyumu doğumda patlattılar

Bugün 36+1 canım benim

Canım bugün görüştük dr ile, işte benim dönmediğinden daha seseryan olma ihtimalim artık gün gün yükseliyor, dediğin gibi doğru tahmin yani .:hibiscus::hibiscus::hibiscus: 38 den sonra olsunda 38+3 5 falan :see_no_evil: senin ne zamana oluyor

39+4 te yatıs yaptılar 39+6 da dogurdum acılmam suyum sancım vs yok sunı sancı verdiler bayagı 8cm acıldı ama ıkınmaktan cocuk riske girdi acil sezaryendi

41 hafta 3 gün beklemeleri gerekiyor ama. Neden suyunuzun ve sancınızın gelmesini beklemediler

Hupertansıyonum vardı

1 Beğeni