Bende sade süt hiç içemiyorum ya .
Ben sütü pişiriyorum soğuduktan sora biraz toz şeker ilave edip öyle içiyorum
Bende sade süt hiç içemiyorum ya .
Ben sütü pişiriyorum soğuduktan sora biraz toz şeker ilave edip öyle içiyorum
valla sütün kokusundan midem bulandı iyice ve birde cok gaz yapiyor cok rahatsiz etti kefir icin sizde hem mideyi rahatlatiyor hemde kabizlik yok oluyor canim 2 gundur rahat ettim cok sukur
Kefir hiç icemiyorum canım
İyice araştırırsanız ve hatta bilgili bir diyetisyen ve doktora da danışırsanız bu dediğimi aynısını söyler. Bir insanın süt içmesine gerek yok doğru bildiğimiz büyük yanlışlardan biri bu sadece o yüzden içiniz rahat olarak kendinizi zorlamayın:) sütün yoğurt yada kefir halini tüketmek en sağlıklı ve doğru olanı sade süte hiç ihtiyacınız yok:)
Sütün içerisine bir iki tane kuru incir atıp blendirla karıştırın çok lezzetli ve sağlıklı oluyo ara öğün olarak da tüketilebilir deneye bilirsiniz
tüh keske icebilseydiniz hic rahatsizlik vermiyor aksine cok rahatlatiyor ama yinede siz süt icebiliyorsunuz bir sekilde bunada şükür canim
Canım kefiri sade içemiyorum ben.Bi kere aldım çok midem bulandı.Simdi orman meyveli olanı var onu alıp içiyorum.Ams bı zararı olurmuki yads sadesi kadsr etki gösterir mi.
Meyvelisinde katkı olduğu için şeker oranı daha yüksek sade alıp içine muz veya dondurucuya yazdan attığın vişne ne bilim başka bir meyve katıp blenderdan gecir öyle tüket en azından kendin klatmis olursun meyveyi ben bazen farklılık olsun diye mut atıyorum bir çay kaşığı da bal enfes oluyor deneyebilirsin @Begüş
Çok tşk ederim canım.Guzel fikir hiç aklıma gelmemişti.
Rica ederim canım
5yaşına kadar ağzımda biberonla dolanıyomuşum bırakaymışım diye annem yıkamamış bende biberondan değil içindekinden tiksinmişim 32yaşındayım bu zamana kadar ağzıma süt koymuşluğum yok kekte börekte bile bunda süt var diyip yemeyen ben bebeğim için içiyorum bide mide yanmasına çok iyi geldiğini keşfettim. Küçük yudumlarla,soğuk halde yudum alırken nefesimi tutarak ağzıma alıp yutup öle nefes veriyorum süte bal gibi doğal,güçlü besin katılmadıkça etkisi kırılmaz. Süt+bal ikilisi faydalı sanılan gerçekte faydalı olan iki ürünün karıştırılması ile birbirinin faydasını yok edip fayda namına bişey barındırmayan ancak psikolojik olarak iyi gelen bir içecek aynı şekilde adet görmeye başladığından beri kansızlığı olan çok kişi sitem eder her sabah tahin pekmez yiyorum genede kansızım diye… tahin içindeki susam yağıda pekmezin özelliğini kırar buyüzden faydası kalmaz sadece tadı güzel olan bişi çıkar ortaya
Canım sade kefir ve ayran tüketebilirsin
Kefir de ayranda mide yanmasına iyi gelmiyorki ben mayalı olmalarına bağlıyorum. Süt yatıştırıyo.
sütte bende tam aksine yen yakiyor hemde siskinlikgaz rahatsiz ediyor ve yaninda kabizlik ama 1 haftadir kefir iciyorum dünyaa kavustum cok iyi geldi butun sikayetlerim gtti cok sukur
Doktoruna söyle mide yanmasıni ilaç verir o zaman canım
bana renni vermisti bebege en zararsiz etki etmeyen oymus ama ben yinede kimyasal diye icmedim
Veriyo ama koronaya yakalanıp ağır geçirenlerin hepsinin ortak noktası mide koruyucu kullanıyo olmaları… gebelikte hastalanınca ilaç kullanılmıyo malum… bağışıklığımızda zayuf cesaret edemedim kullanmaya… geçen haftaki gripten yada beterinden bidaha yaşamak istemiyorum. O yüzden doğal yollardan ne iyi geliyosa deneme yanılmaya devam
Elma ye salatalik bunlarida deneyebilirsin bende aldım ama mide koruyucu ilacı bir kere içtim şurubu toplasan 2-3 kez içtim normal dd hiç ilaç içen biri değilim hep doğal yollardan yararlaniyorum
Elma asitli değilmi daha çok azdırmazmı ? Sende işe yaradıysa mutlaka denerim çünkü gerçekten ızdırap olmaya başladı bebek büyüyüp kendini hissettirmeye başladığında ne olcam ben hiç bilmiyorum işe yarayan garantili ama doğal bi yol bulmalıyım salatalığıda gece midem kazınıyo bazen ozaman yiyodum dikkat etmemişim yanmayı hafifletip hafifletmediğini :))
Kabuğunu soyup ye ben 7 aya kadar böyle idare ettim yoğurt elma salatalik gibi ama son zamanlarda dahada artı artık fayda etmiyor o yüzden doktor ilaç verdi ama dayanmaya çabalıyorum