Kızlar merhaba 35 haftalık hamileyim bugün Nstye girdim sancılarım gayet iyi ama bebek kilolu olduğu icin 2 3 hafta içinde suni sancı verip doğuma alabilirim dedi Bu durumu yaşayan var mı Bugün 35 haftalık oluyoruz bebeğin kilosu 3 2 hafta önce gittiğimde 2200 dü
Sağlıcakla al kucagina canım bebisini. Kilosu normal değil mi ya iyi bence neden suni canciyla hemen şey yapcaklar ki
İnşAllah Çok sağ olun 500 gram önde dedi genel olarak da 37 38 haftalık görünüyormuş
Alla alla dur bakalım bilgisi olan tecrübesi olan anneler de bı cevap verir bakalım. İyi beslemissin demekki maşallah bebisine cinsiyeti ney erkek mi yoksa
Evet erkek ben de 4700 doğmuşum gerçi anası ne ki oğlu ne olsun
Hahaha senin de maşallahın varmış bacım ozaman senin bebis de öle dogacak desene geçen bı arkadaşımın yigenide 4.600 doğmuş ama onun sunu vermişler açılması olmamış galiba sonra sezaryan oldu tosun bı kızı vardı
Doktorunuz daha iyi bilir. Ben devlete gidiyordum hep normal normal dediler herşeyi son gün doğum katına çıkınca bebek 4 kiloyu gecik normal olmaz dediler sezaryen oldum. Beslenmenize dikkat edin .inşallah müdahaleye gerek kalmadan kendi dogar
İnşAllah sezaryene gerek kalmaz ya
Ben de çıtı pıtı bir şeyim nasıl olacaksa artık
İnşallah kuzum yeterki rabbim vaktiyle saatiyle sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin hangisi hayirliysa o olsun. Vallaha bende öle ufak tefek biseyim acaba benim usah nasıl olcak
Ilk cocugumu suni sanciyla 3100 kg dogurdum 2.nasil olur bilmiyorum
İnşAllah hepimiz için hayırlısı olur
Acısını bilemiyorum ama inşAllah sanciya ger k kalmaz
İnşallah canım benim aminnn
Amin inşallah
Anlamadım tam kg ne bebeğin ben ikinci oğlumu normal kendi sancım ile doğurdum 4.125 Gr doğdu seninki ne kadar
Maşallah beni direk sezaryene aldılar hemde devletti
35 e yeni giriyorum 3 kilo şuan 2 hafta içinde 800 gram almiş
Oy maşallah sübhanallah 37 haftada 3.800 olsa 39 hafta da 4.600 Gr olur o yüzden hesapladiysa doktor ondan sezeryan yada suni sancı ile doğurtacak hakkında hayırlısı olsun canım benim
Aminn hepimiz için hayırlısı olsunn aynı zamanlarda doğum yapacağız Allah’ın izniyle