Suni sancııı

Kızlar merhaba 35 haftalık hamileyim bugün Nstye girdim sancılarım gayet iyi ama bebek kilolu olduğu icin 2 3 hafta içinde suni sancı verip doğuma alabilirim dedi Bu durumu yaşayan var mı Bugün 35 haftalık oluyoruz bebeğin kilosu 3 2 hafta önce gittiğimde 2200 dü

Sağlıcakla al kucagina canım bebisini. :smiling_face_with_three_hearts: Kilosu normal değil mi ya iyi bence neden suni canciyla hemen şey yapcaklar ki

İnşAllah Çok sağ olun :smiling_face_with_three_hearts: 500 gram önde dedi genel olarak da 37 38 haftalık görünüyormuş

Alla alla dur bakalım bilgisi olan tecrübesi olan anneler de bı cevap verir bakalım. :blush: İyi beslemissin demekki maşallah bebisine cinsiyeti ney erkek mi yoksa :smiling_face_with_three_hearts::joy:

Evet erkek :joy: ben de 4700 doğmuşum gerçi anası ne ki oğlu ne olsun :joy:

1 Beğeni

Hahaha senin de maşallahın varmış bacım :joy: ozaman senin bebis de öle dogacak desene :joy: geçen bı arkadaşımın yigenide 4.600 doğmuş ama onun sunu vermişler açılması olmamış galiba sonra sezaryan oldu tosun bı kızı vardı :joy:

1 Beğeni

Doktorunuz daha iyi bilir. Ben devlete gidiyordum hep normal normal dediler herşeyi son gün doğum katına çıkınca bebek 4 kiloyu gecik normal olmaz dediler sezaryen oldum. Beslenmenize dikkat edin .inşallah müdahaleye gerek kalmadan kendi dogar

İnşAllah sezaryene gerek kalmaz ya

Ben de çıtı pıtı bir şeyim nasıl olacaksa artık :joy::joy:

İnşallah kuzum yeterki rabbim vaktiyle saatiyle sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin hangisi hayirliysa o olsun. :smiling_face_with_three_hearts: Vallaha bende öle ufak tefek biseyim acaba benim usah nasıl olcak :joy::person_facepalming:

Ilk cocugumu suni sanciyla 3100 kg dogurdum 2.nasil olur bilmiyorum :face_with_hand_over_mouth:

İnşAllah hepimiz için hayırlısı olur :face_holding_back_tears::heart:

2 Beğeni

Acısını bilemiyorum ama inşAllah sanciya ger k kalmaz :pleading_face:

1 Beğeni

İnşallah canım benim aminnn​:heart:

Amin inşallah

Anlamadım tam kg ne bebeğin ben ikinci oğlumu normal kendi sancım ile doğurdum 4.125 Gr doğdu seninki ne kadar

2 Beğeni

Maşallah beni direk sezaryene aldılar hemde devletti

35 e yeni giriyorum 3 kilo şuan 2 hafta içinde 800 gram almiş

1 Beğeni

Oy maşallah sübhanallah 37 haftada 3.800 olsa 39 hafta da 4.600 Gr olur o yüzden hesapladiysa doktor ondan sezeryan yada suni sancı ile doğurtacak hakkında hayırlısı olsun canım benim :two_hearts::palms_up_together:t2:

Aminn hepimiz için hayırlısı olsunn aynı zamanlarda doğum yapacağız Allah’ın izniyle :heart::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni