Kızlar 40+0 haftalık hamileyim. Doktor 41+0’a kadar doğmazsa biz başlatacağız doğumu dedi, yatisim yapılacak haftaya cumaya kadar doğmazsa Suni sanci nasıl oluyor, dayanilmayacak bir şey mi süreç nasıl ilerliyor yaşayan var mı aramızda acaba
Bence korkmayın sonuna gelmişsiniz kolay diyemem benim de ablam doğum yaptı ona da suni verdiler 40+5 de gelmedi bebek vereceklerrini söylediler ertesi günü gece sancılandu 23 saat çekti açılma olmadı suniyi verdiler bir girişi vardı bir çıkışı şaka şaka korkutmayim sizi ama çıkınca herşeye değer bu acı dedi ama bizim bebek kilooydu 5 kilo doğdu ondan da çok zorlandı darısı sana olsun bu şekilde çıkacak o bebiş ordan ama bol yürüyüş yap merdiven çık derler sende deneyebilirsjn ama yanında biri olsun dışarıya çıktığında
Kişiden kişiye değişiyor aslında. Acı eşiği herkeste farklıdır. O yüzden bence süreci akışına bırakın
Ben dec suni sancıyla doğurdum. Korkulacak bişey yok. Hem daha iyi oluyo. Süreç hızlı ilerliyor. 5 saat acı çekeceğine 1 saat çekiyorsun