![]()
Ayy korkuyorum
Korkma korkma zaten o bebeği kucağına alınca kokusunu içine çekince herşey geçmiş oluyor emin ol o duygunun tarifi yok allah isteyen herkese yaşatsın inşallah stres yapma sakin ol bir bakmışsın herşey bitmiş bide doğurduktan sonra insan yeni doğmuş gibi oluyor bebekle birlikte sende yeniden doğuyorsun bence
Bazilari diyor bebegin kalp atisi yavasliyor vs tedirgin oldum acıkcasi
Benim bir sıkıntı olmamıştı serum alırken bebek uyuyuyordu bir ara uyanmıyordu şekerli serum getirip takmışlardı nstde hareketlerini rahat takip etmek için muhtemelen şuan 1 yaşına girecek kızım o anlar canlanıyor gözümün önünde zaman çok çabuk geçiyor olumsuz yorumları okuma olumsuz şeyler de düşünme bence![]()
İnşallah, Rabbim yar ve yardımcımız olsun kolay doğum nasip etsin sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah
Suyun az dediler kotnrole gittim tam 38+5 de artık doğru mu değil mi bilmiyorum sancı verdiler olmadı 12 saat sezryna aldılar
Ayrıca evet suni sancı verilince bebeğin kalp atışları düşüyordu riske atamadilar oksijen falan almak zorunda kaldım
Nasil yani oksijen
Ah inşallah Ben ve bebisimde 1 yaslari görürüz
ölüm korkusu mafeti beni
Peki dogumu tetiklicek seyler varmi ? Diyorum insallah ozamana kadar belki kendiliginden gelir
hurma ananas yemek Rahmi aciyormus ben hurma yemiştim günde 4 5 tane yiyebilirsiniz bol yürüyüş merdiven inip cikma oturarak yer silme falan hizlandiriyor
ölümü çıkar aklından canm kötüyü düşünme bebişinle kendine bunu yapma bence. Ölüm yok herşey çok güzel olucak inşallah de kendi kendine sadece. Kötüyü çağırma. Eminim herşey çok güzel ve sağlıklı ilerlicek inşallah.
Tesekur ederim bunlari bi deneyim
Moral icin tesekurler canım. Walla elimden geldigince positiv olmaya calisoyrum ama yinede korkuyorum
benim bir hafta önce Nisan sonrasında suyum geldiği halde kasılmalar olmadı neredeyse 10 saate yakın suni sancı verdiler yine de kasılma olmadı hiçbir şey hissetmedim mecburen sezaryen e almışlardı . bazen olmayınca da olmuyor
Kasasiz belasiz kavustun inşallah bebisine
Ayy kız korkma yaa
ben doğumdayken eşimin aklına gelmiş ya ölürse diye rhdjjwdhf eşim 10 kez doğurdu ben 1 ![]()
Valla ben hastaneye yatmadan önce hastanenin kapısında kaldırımda ördek yuruyusu denen bir hareket var bı ayak kaldirimda diğeri yerde bir adım bir adım ileri gidiyorsun sonra tam tersi dönüp aynısını yapiyorsun 10 dk onu yaptım 2 cm acilmayla yattım hastaneye hiç sancım yoktu bide internetten biraz araştırmak lazım ananas falan diyorlar ben hiç denemedim ama ise yarayabilir tansiyonunu şekerini oynatnayacak şeyler yap ve bol bol hareket et en güzeli hareket etmek. Bide korkma nefesini güzel ayarlayıp iyi ikinmak çok önemli söyle hayal et deli gibi büyüğün gelmiş ama kabız olmuşsun nefesini iyi tutup ikinırsan kolayca çıkıyor
Sancini cektinmi yine bi zorlama olmadimi
![]()
benimkide diyor sen kibarsin nasil dayanacaksin dedim biraz gec kalmadin mi bunu demek icin