Merhabalar bugun doktora gitim ve 38.haftada suni sanci ile dogum baslatacaklar.
Suni sanci deneyimi olan varmi? Korkuyorum
Merhabalar bugun doktora gitim ve 38.haftada suni sanci ile dogum baslatacaklar.
Suni sanci deneyimi olan varmi? Korkuyorum
38+6da benim doğumumu da sunni sancı ile başlattı doktorum tabi kolay değil inşallah normal doğurursun sancılar son zamanlarda çok can yakıyor ama dayanıyoruz mecbur
Ne kadar Sürdü? Hemen etkisi oluyor mu
Bana verdiler
Sürec nasıl di
Ben ilk gebelikti çok acemiydim serum sandığım şey meğer sancıymis 5 saniye ara sitdetli ağrı geliyor du gidiyordu zor ama Allah yardım etsin hepmize
Hiç korkmayın olabildiğince güzel nefe alıp verin ve sakin kalıp dua edin Rabbim kurtarsın
Bana da aynı şeyi söyledi doktorum 39. Haftaya kadar doğum olmazsa 39. Haftanın ilk günü hastaneye yatış yapıp suni sancı vermek istediğini söyledi
Neye göre 38 de peki sancı verildi acaba çünkü daha dursa durur
Gerekcesi neydi
Amin hepimizi
ilk iki doğumumda suni sancı vermişlerdi ikiside 40 haftayı geçmişti mecbur kaldılar sancı dan ziyade ebelerin saat başı gelip kontrol etmesi acı verdi bana yatisla doğum arası 12 13 saat sürüyor..3. çocukta çok dua ettim evde gelsin sancım diye 38.4 ye geldi sukur sancımi evde çektim direk gidip doğum yaptim inşaallah suniye gerek kalmadan normal şekilde gelir bebeğiniz
Neden 38 de başlatmak istiyorlar şekeriniz falan mı var? Diyelim ki ben bu gün gündüz 12 de yattım sonraki gün sabah 7.30 da doğum yaptım. Öyle hemen yüksek sancılar gelmiyor yavaş yavaş geliyor
İnşallah . Bende kendi kendıne diyorum belki ozamana kadar kendiliginden gelir diye. Baslatan yöntemler varmidir ki
Korkuyorum acikcasi. Seker ve tansyonum var . Bide çok olmasada gelisim geriligi icin
Korkma sadece son bir iki saat biraz zor oluyor o da normal sanci da olsa aynısı olur doğum başlamış oluyor nefes kontrolünü iyi yap sancı alıyorsun diye sürekli yatma sürekli hareket etmek liste açılman kolay olsun
Hamilelik tansiyonu riske atmayalım diye düşünüyorum dedi
Evet dursa dururdu bir belirtim vs yoktu şükür herşey normaldi 1cm açıklık vardı hastane ile evim 40 dakika doktorumda 1 hafta izine çıkacağını bu süreçte doğm olursa başka doktor yardımcı olur dedi bende başından beri doktorumun girmesini istediğm için seçenek sundu istersen doğumu başlatalım dedi kabul ettik bizde iyikide kabul etmişim çok kolay ilerledi süreç benim için doktorumun ilgiside çok iyiydi sancı çekerken sürekli gelip sarılıyordu bana vs bu bile güç veriyor bence insana![]()
Şöyle öğlen yatışım oldu hafif dozda başladılar ilk akşam 6ya kadar serum devam etti yemek içmek yok dedi ama arada yudum yudum su içmemde bir sakınca görmediler 6dan sonra kestiler sancıyı gece boyu 3 4 saate bir gelip muane ettiler sabah yine 7de taktılar serumu saat 16.00a kadar bide açılmayı hızlandırmak için fitil gibi birşey yaptılar alttan muaneler sancılı geçiyordu benim için doğum ondan kolay gelmişti inanki
belkide benim canım tatlıdır bilmiyorum
Evet benimde oyle . İnşallah sancilarimiz kendiliginden gelir