38+5 Suni sancı ile Perşembe sabahı doğuma alınıyorum. Suyunda azalma ve 1 Cm açılma var . Hafiften sancılar çıktı . 3 .cü miniğim 7 yıl sonra gelen mucizem ama çok korkuyorum doğumdan değil suni sancı beni çok ürkütüyor . Büyük kızım da da suni sancı vermişlerdi oğlumda kendi sancimla doğuma gitmiştim . Lutfen bana destek olur musunuz Dualarınıza ihtiyacım var
Rabbim bi avazda sağlıkla doğurmani nasip etsin sürekli salâvat oku inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın
Umarım bir avazda doğurursunuz, dualarım sizinle
Günde 6 adet hurma yemeni öneririm birde su sesi dinleyebilirsin meryem sureside çok iyi gelecektir eminim Rabbim hayırlısıyla ve kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin seninde bizimde hepimizin inşaAllah
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah evladınızı bu doğum öncekilerden daha kolay olur umarım Hangi hastaneye gidiyosunuz?
Hepinizden ALLAH Razı Olsun Hepimizin doğumu bir avazda olur inşallah
Sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah Rabbim
Bursa / Gemlik Atakente gidiyorum
Sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alın doğum zordur fakat Allah güç verir
Korkma canım burda birçok arkadaşımız sunj sancı aldı.
İnşallah sende bu süreçten başarılı bir şekilde çıkacaksın
Doguma kim girecekse seninle 2 kisi olsun Saginda seni cok sakinlestirecek biri yani beraber Nefes kontrulunu yapman icin diger tarafta da Esin olsun kuvvetlice elini SIkabilecigin. Eger cok korkuyorum dersen bitane doula Ile gorus seni aydinlatsin.
Allah yardımcın olsun inşallah bir avazda doğurursun seni yormadan sancıların gelir