Ne güzel benimsemişsiniz, benimde babamın ikinci eşinden bir oğlu var pek sık görüşemesek de o beni çok seviyo sağolsun. Geçen ay gitmiştim izmire tatile o zaman sarılmak istiyomuş bana, babam diyo görünce sarıl çok istiyo. İlk gördüğüm an kalabalıktı öyle sarılabileceğim bi ortam yoktu, gidicekleri zaman kendisi gelip sarıldı. Mutlu olmuştur herhalde sarıldığım için annesiyle kalıyor zaten babamla haftasonu birlikteler genelde annesinin de ilk eşinden çocukları var pek anlaşamıyorlar herhalde eziyorlar dövüyorlar sanırım. Benim zararım yok arada bi market alışverişi yapıp gönderiyorum babamla ya da tatlı pasta gönderiyorum birliktelerken yesinler diye. İyi davrandığım için seviyor herhalde. Üzülüyorum ona da küçük daha 10 11 yaşında.
Baba tek anne farklı… babam pek capkindi zamanında
2 yıldır görmüyorum… son gördüğümde görüş saati boyunca bir elinde karısınin eli bir elinde benim elim vardı… öyle özlemişim ki abime bakıp bakıp ağlamıştım… hatta malesef benim büyük oğlanla orda tanismislardi… 9 yıldır cezaevinde abim
Yakın zamanda çıkar inşallah uzun süredir de içerdeymiş çok özel değilse neden hapiste sorabilir miyim
Boşanmış ailelerin çocukları çok daha çabuk toolumda kayboluyor maalesef… ne mutlu kardeşine ki senin gibi bir ablası var… kardeş kaybeden biri olarak diyorum herkese… sevdiklerinize sahic çıkın ve onlara seni seviyorum demekten asla utanmayın yada ertelemeyin… sonra elinizde kocaman bir keşke kalıyor
Yoo özel değil… diğer üvey abimi çatışmadan kurtarmak isterken havaya ateş açtı… evde felçli yatan adamı yanlışlıkla kafasından vurdu
Hayır adam kaç kere ölümden döndü… oldu diye başında Kur’an okumaya gitti eniştem… adam bı anda canlandı sebebi abim olacakmış…
Cayir cayir yanan midemle bennn
Off çok zor ya berbat bişey hamilelik boyunca yaşamıştım
Noldu kız bu sate niye ağlıyorsun
Ailevi sorunlar ama evliliğim değil kardeşim olacak o kişi ama kardeşim bile diyemiyorum onu allaha havale ediyorum o kadar kızgın ve üzgünüm allah düşmanımın başına vermesin böyle kardeş
Geçmiş olsun olacağı varmış demekki bilinçli yapılan bişi de değil kaza sonuçta. Dışarda binbir çeşit suç işleyenler serbest gezerken abinizin hâlâ çıkarılmaması da üzücü. Biran önce çıkar inşallah
Daha var malesef… sabırla bekliyoruz…
Dogurunca gecicek kendimi hep motive ediyorum
Doğum yaptigingibi geçiyor canım
Ahh cnm benim ya kusura bakma ben sandim hormonlardan dolayı belki ağlıyorsundur Rabbim yardım etsin inşallah Eğer Özel değilse anlatabilirsin biraz rahatlarsın