Şuan ki modunuzu gifleyin kızlar 😅

Tired Zzz GIF by MOODMAN

kitchen dishes GIF by South Park :joy::joy:

2 Beğeni

Tezgaha sigmamis :joy::joy:

He valla :joy::joy: bebek yuzunden bide kocam evde olunca :face_with_hand_over_mouth:

security GIF

Çalışıyoruz ekmek parası :joy:

1 Beğeni

Bu ne iş kiz :joy::face_with_hand_over_mouth:

Özel güvenlik arama yapıyor işte :joy:

Hee sen guvenlik misin kız

Evet güvenliğim ama arama yapmıyorum hamilelikten beri öyle oturup gelen geçen personeli izliyorum :joy:

1 Beğeni

Sad Sponge Bob GIF by SpongeBob SquarePants

1 Beğeni

Adam işini aşkla yapıyor :joy::joy:

Napsın tek başına anca bu kadar yetişebilir :joy:

Güvenlik olasım geldi :joy::joy::joy:

1 Beğeni

Biz böyle şeyler yapmıyoruz tabi bunlar hintlilere benziyor bunu türk milletine yapmaya kalksan dayak yersin zaten :joy: Bizde heryerini dokunuyoruz illa ama mahrem kısımlarına el ucuyla elin tersiyle falan onda bile He bomba koyduk He silah sakladık ne uzun sürdü bişi yok bişi yok diye tepki veriyolar :joy:

Giźzzzz :joy::face_with_hand_over_mouth:

Valla bu işler dilimde olduğu kadar aklımda olsaydı @admin in dediği gibi 6 aya 3. çocuğu yapardım :rofl::rofl: eşim dün 10 seneye bir tane daha yaparız dedi… bende evde çok fazla pipi vsr istemem dedim :rofl::rofl:

6 Beğeni

:rofl: o bu değil de cezaevi ziyaretinde başörtü ignemi alıp ayakkabılarımi xr cihazından geçiriyorlar ya deli oluyorum :rofl::rofl::rofl:

Poop Wtf GIF Aha ben… biri sı…ş ben sıvıyorum​:rofl::rofl:

1 Beğeni

Oranın sistemini hiç bilmiyorum daha önce de gitmedim bizde topukları 3 cm den fazlaysa içine bişi saklama ihtimali olabilecek tipteki ayakkabılar sadece uçağa binilecek kısma geçen yolcuların kontrole tabi uğurlamaya gelen yolcuların ayakkabısını falan çıkarmıyoruz :joy:

Bored How I Met Your Mother GIF by Laff

2 Beğeni