Şuan ki modunuzu gifleyin kızlar 😅

Geçmiş olsun canım​:cherry_blossom: öncelikle yalancı sancı olabilir ama yine de sen bi acile git

1 Beğeni

Buda ne kiz​:joy:

Küçük oğlan kusar ben temizlerim :rofl:

1 Beğeni

Benimde bebeğim 2 gundur cok kusuyor niye acaba boyle fışkırıyor su gibi

Fışkırır şekilde kusmak tehlikelidir dikkat et

Nasıl diyeyim öyle değil çok katında değil ama böyle sırt üstü Yatsa bile dışarı atıyor birden

O birşey değil… normalde kusmuyorsa usutmustur

Evet biraz altını açtım açık bıraktım Havalansın diye zeytinyağı ile masaj yaptım o an Üşütmüş olabilir

Teşekkür ederim :heart: böyle olmasının sebebi sağ böbreğimin şişmesi bebekte sürekli hareket halinde olduğu için sancı ve ağrı yapıyor her hareket edişi ama böyle devam ederse gidicem acile

confused bugs bunny GIF by Looney Tunes

1 Beğeni

Scared Horror GIF by SpongeBob SquarePants Yarın doğurucam allahın izniyle kokuyorum bide bu bebek ölümleri filan çıkınca allah hepimizin yardımcısı olsun

2 Beğeni

Allahın izniyle sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde doğum yapıp hemen bebeğimle beraber başımıza bir iş gelmeden hastaneden çıkmak istiyorum Allah hepimizin evlatlarını korusun ve bize bağışlasın aminnn çok stresliyim ve korkuyorum

1 Beğeni

Sloth Scratching GIF

Son bi hafta kaldı karnımın kaşıntısından öleceğimm​:sob::sob::sob::sob:

1 Beğeni

Kaç haftalıksın bende 34+4 haftalık oldum son bir kaç gündür karnım çok kaşınıyor ya kaşimamak için kendimi zor tutuyorum :confused:

37+3 benim 3 4 gündür başladı kaşıntı kaşımak istemiyorum kaşıdıkça iz kalıyomuş çünkü ama dayanamıyorum

Aynen benim de öyle hem çatlaklar oluştu hemde kaşirsam izi kalıyormuş bende onun için kaşımamaya çalışıyorum

Kaşımamak mümkün değil​:grinning::grinning::grinning:

1 Beğeni

Maalesef… :smile:

Bored Spongebob Squarepants GIF by Nickelodeon

2 Beğeni