Geçmiş olsun canım öncelikle yalancı sancı olabilir ama yine de sen bi acile git
Buda ne kiz
Küçük oğlan kusar ben temizlerim
Benimde bebeğim 2 gundur cok kusuyor niye acaba boyle fışkırıyor su gibi
Fışkırır şekilde kusmak tehlikelidir dikkat et
Nasıl diyeyim öyle değil çok katında değil ama böyle sırt üstü Yatsa bile dışarı atıyor birden
O birşey değil… normalde kusmuyorsa usutmustur
Evet biraz altını açtım açık bıraktım Havalansın diye zeytinyağı ile masaj yaptım o an Üşütmüş olabilir
Teşekkür ederim böyle olmasının sebebi sağ böbreğimin şişmesi bebekte sürekli hareket halinde olduğu için sancı ve ağrı yapıyor her hareket edişi ama böyle devam ederse gidicem acile
Yarın doğurucam allahın izniyle kokuyorum bide bu bebek ölümleri filan çıkınca allah hepimizin yardımcısı olsun
Allahın izniyle sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde doğum yapıp hemen bebeğimle beraber başımıza bir iş gelmeden hastaneden çıkmak istiyorum Allah hepimizin evlatlarını korusun ve bize bağışlasın aminnn çok stresliyim ve korkuyorum
Son bi hafta kaldı karnımın kaşıntısından öleceğimm
Kaç haftalıksın bende 34+4 haftalık oldum son bir kaç gündür karnım çok kaşınıyor ya kaşimamak için kendimi zor tutuyorum
37+3 benim 3 4 gündür başladı kaşıntı kaşımak istemiyorum kaşıdıkça iz kalıyomuş çünkü ama dayanamıyorum
Aynen benim de öyle hem çatlaklar oluştu hemde kaşirsam izi kalıyormuş bende onun için kaşımamaya çalışıyorum
Kaşımamak mümkün değil
Maalesef…