Gunde 2 bardak suyu cok zor iciyorum ictigim anda 2 dakika sonra istifra ediyorum su icememe sikintisi olanlar varmi ? Varsa ne yapiyorsunuz ?
Bende icemiyordum dokturum içine sevdiyim meyveleri katıp aromalandirip iç dedi bende oyle yaptım elma dilimleyip biraz bekledikten sonra içiyordum
Ise yaradimi peki
Evet sende bı dene istwrsen
Merhaba bende su bile içemiyordum midem hiç bişeyi almıyordu prilam dr kullandım bi süre lu an 15 haftalık hamileliğim arada bulantılarım
Tek değilsin bacım dün geceden beri bir damla bile içmemişim doktora mide bulantısı için prilamı yazmasını söyledim yok biz önermiyoruz dedi dedim olsun siz yinede yazın bırak yemeği su içmiyorum. Ne dese beğenirsiniz benim için önemli olan su içmen değil beslenmene dikkat et yeter aklım almıyor bunları nasıl doktor yapmışlar anlamış değilim kadına diyorum su dahi içmiyorum nasıl beslenecem şaka gibi en son bildiğini okumuş prizin yazmış
Ohoo ben bunu içsem komaya girerim kesin. tertemiz suyun kokusundan bile tiksiniyorum bunu yapsam sanki dolapta üstü açık beklemişte kokular içine sinmiş gibi. Kokulara karşı halan dünyam çok geniş
İçemiyorsanız zorlamayın kendinizi
Bende de var o sıkıntı . Suyu tad alarak hissederek içmiyorum . Su olduğunu hissetmeyerek içiyorum degişikkkk
Ben normalde zaten kokulara karşı hassasıyetım vardı sımdı ki halimi siz düşünün . Hersey kokuyoooo sankı
Bende 11 haftaligim ve prilam kullanmama ragmen 1 baamrdagi zor iciyorum onuda zaten geri cikariyorum napcami bilmiyorum inanin
Ben kolay kolay parfüm bile kullanmam sizi çok iyi anlıyorum inşallah eşimle aram açılmaz diye dua ediyorum. Elimi bile tutma elin kokuyor diyorum adamın benden çektiğini Allah bilir
Hepımız aynıyız emin ol
Böyle şeyleri okuyunca bi ya da benim gibiler varmış deyip seviniyorum ( sevinmemin sebebi çok normal ve doğal olduğunu hemen hemen her hamilenin yaşadığı bir şey olduğunu bildiğim için) binyandan da üzülüyorum bebeğime sevinmem gerekirken yaşama hevesim kalmadı. Hep hasta gibiyim
Hamileliğin keyfını çıkarma evresı hangi ay acaba bende bunu merak ediyorum
Gunde 4 kere iciyorum hicbir fayda etmiyor ustune serum bile aldim 3 gün ama su ile arami iyi tutamıyorum
Ortasıymış iple çekiyorum o günleri bütün hazırlıklarımı da o zaman yaparım artık