Arkadaşlar merhaba, hamilelikte bol bol alabileceğimiz, sonrasında çok fazla kullanılan ürünler neler? Alt açma bezi ve bebek temizleme pamuğu için stok yapılmalı diye duydum ama mesela bebek bezini denemeden stoklamamak gerek diye biliyorum.
Sizin de bu şekilde tavsiye edeceğiniz ürünler var mı? Malum her geçen gün her şeyin fiyatı artıyor, ucuzladığında indirime girdiğinde mutlaka bolca alalım dediğiniz ürünleri bizlerle de paylaşırsanız sevinirim
Bebek şampuanı sabunu alınmalı bence,gunden gune pahalasıyor.stok yapmak icin iyi bir tercih şampuan və sabunu. @duygugillerdenbiri
Bebek şampuanını da denemek gerekiyor diye biliyorum, bebişin cildine iyi gelmezse stok yaptığımızla kalmayalım
Ağız mendili kesinlikle stok yapılmalı çünkü sürekli lazım oluyor
Müslin kumaş aldım bizimkilere yolladım, bol bol ağız mendili yapılacak
aklıma birşey takıldı da bu alt açmalar yıkanıyor mu? sonra kullanışlı oluyor mu? bende 1 paket var 30 tane fln hijyen açısından bi akrabam böyle önerdi aldım 1 paket ama bazıları da yıkayıp trkrar kullanıyor diye duyuyorum sizce hangisi doğru?
Tek kullanımlık alt açma bezleri yıkanmıyor ama eğer kirlenmediyse tekrar kullanılabiliyor kirlenene kadar
Valla en güzelini yapmışsın
Bende düşündüm almayı dediğiniz gibi alerji yaparsa tenine uymasa o da sorun olur sizin benden 2 hafta onde minik bebeğiniz ne alırsanız yazın bende alayım @duygugillerdenbiri
Hahahaha çok tatlısınız ekstradan ateş ölçerini ve törpüsünü de aldım
O sizin kendi minnoşlugunuz tamamdır bunları da listeme ekleyeceğim. Bugün geldi hastane çıkış kıyafetleri birde göğüs pompası. Elbiselere baktım yaaa minnacik minyatür giysiler hepsini tek tek öptüm bebeğim orda gibi sarıldım rabbim inşallah bebeğimize sarılmayı da nasip etsin inşallah
Amiin inşallah çok küçükler çok tatlılar gerçekten
Yaaa kurban olurum onları veren Allah’a
Calisan anneyseniz sut saklama poseti stoguda yapabilirsiniz ben bayagi almistim
Çalışan anneyim, çok mantıklı bunu da takibe alayım
Dalin en iyisi oldugu icin temiz icerikli hemde.o yüzden ben 3 tane aldim şimdilik bebekler hər gün duş almıyor diye 3 tane aldim daha
Maalesef dalin temiz içerikli bir şampuan değil şampuan, nemlendirici gibi ürünleri çok stoklamamakta fayda var, bebişin cildi neyi beğenirse onla devam edeceğiz mecburen
Burda @NURAN Bizzat soyledi dalin kullanmıştım iyiydi birde başka sampuan adı demisti.
Ben o yuzden dalin aldım ama @duygugillerdenbiri
Şimdi gidip baktım o konunun içeriğine ilk bebişte Dalin kullandığını ama içeriğinin değiştiğinin söylendiğini yazmış. Belki çeşitleri vardır bilemedim ki. Bezlerde bile numaradan numaraya içeriği değişebiliyor
Şimdi her seye dikkat etmek gerek