Spinal anestesi önce ve sonrası

Kızlar merhabalar allahın izniyle 12 agustosta sezeryan ile doğumum gerçekleşecek. Spinal olacak. Doktorumuz anesteziden sonra baş ağrısı çekebileceğimi söyledi. Bunun için kahve kola sıvı tuketimi hariç onerebileceginiz pozitif yönde deneyimleriniz varsa yazarmısınız? Baş agrıyorsada cok mu agrıyor.

Ben normal doğum yaptım ama dikişlerim açıldı ve tekrar dikmek için spinal anestezi verildi. Neredeyse 1 hafta boyunca o ağrı geçmedi başımı kaldıramıyordum bol kahve tüket

Bende ilk sezaryenimi spinal anestezi ile yaptım. Gerçekten çok felaket baş ağrıları oluyo ve iyi gelen tek şey üzgünüm ki kahveydi. :woozy_face: Onun dışında başıma hep buz tuttum ve çocuk uyudukça uyumaya gayret ettim. İlk günler evim çok kalabalıktı kalabalıktan başım daha da zorluyordu

Sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah. Kahve ve bitter çikolata öneriyor hemşireler :blush:

Çok teşekkür ederim

Allahtan kahveyi seviyoruuuum

Deneyeceğim

Allah kolay doğumlar nasip etsin bebeğini sağlıkla al kucağına inşallah canım :heart_with_ribbon:

Öncelikle sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin her deneyim farklıdır bana da söylediler ama o an 12 saat sancı çekip sonunda sezaryen kararı alırken sağlıklı düşünceler maalesef yok oluyor o kadar ısrar etmeme rağmen spinal yaptılar müthiş kötüydü benim için sonrası için değil o an için ve sonrasında belim kutlemiyor dahi lutfen korkutmak için yazmıyorum bence genel anestezi çok iyi

Ayrıca dedikleri gibi bende yani baş ağrısı vs. Hiç olmadı anında gazım da çıktı fakat belden iğne olayı gerçekten olmaması gereken birşey neden bunu ısrar ediyor hastaneler de bilemiyorum

Evet genel anestezi seçeneğimde vardı ama ben bebegimi görmek istedim ilk anını inşallah hata etmiyorumdur. Deneyimleyip göreceğim. Rabbim sizede şifa versin. Hepsi birbirinden zor hepsinin ayrı ayrı zorlukları var allah hepimizin yardımcısı olsun

Valla o sırada bebegimi bile görmek istemedim bu benim deneyimimdi sorduğunuz için cevaplıyorum lütfen olumsuz anlamayın Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin :two_hearts::palms_up_together: