Son günler 😍

:joy::joy::joy: gül gül canım bebek daha gelmedi 40+2 oldum tık yok :joy:

Sanırım söylemiştim yine söylüyorum sabrına hayranım​:joy::white_heart:

Masallah sizlere rabbim tez zamanda sağlıkla güzellikle hayırlı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eylesin :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

1 Beğeni

Niye ki canım :slightly_frowning_face::roll_eyes:

Amin inşallah cümlemizin inşallah :palms_up_together::heart:

Kız 40 haftayı geçmişsin diye :grinning: Muhteşem sin valla :heart_eyes:

Nesi muhteşem gelsin artık çok ağırlaştım kalkamıyorum bugün biraz egzersiz yaptım gelir diye yine tık yok :joy: gelmiyor bide o orda kilo alıyor sonra normal doğum yaparim diye korkuyorum :pleading_face: yarın hastaneye gidecem inşallah acilmam vardır ne sancı var ne de başka bişey sancı oluyor sonra geçiyor :joy::slightly_frowning_face: inşallah bir an önce gelir ya :joy::smiling_face_with_three_hearts:

Canımm ben gittim hastaneye bugün hala daha değişen bişey yoktu baktı çocuğun kilosu fazla günümde geçti artık 6sına kadar dogurmazsan gel yatış yapılcak dedi mecbur artık suni sancıyla doğuma alınıcam​:smiling_face_with_tear::melting_face::palms_up_together:t2:

Kaç kilo oldu canım bende yarın hastaneye gidecem bakalım bana ne diyecek

Bu bebeklerin kilosu çoksa fazlaysa biz nasıl normal doğum yapacaz benimki öcüncü gebeliğim ama yinede korkuyorum diyer cocuklarim bukadar kilolu deyildi oğlum 3 kilo 300 Gramdi kızımda 3 kilo 200 gramdi ama bu maşallah 38 haftalıken 3 kilo 400gramdi :pleading_face:

4 kilo oldu benim canım normal dedikleri için bebeğin gelmesini beklediler şuan hala daha değişen bişey yok 41e girmeme az kaldı günümde geçince artık mecbur eğer gelmezse salı yatış vericek​:smiling_face_with_tear:

Eğer 4 kiloyu geçerse zaten normal doğum yapamazsın iri bir bebekte mecbur sezeryana almak zorunda kalırlar canım

Son 16 gün

1 Beğeni

Maşallah canım inşallah bir an önce gelirler dünyaya :palms_up_together::heart:

Vallah şuan kilosunu bilmiyorum yarın öğrenirim :slightly_frowning_face:

Benimde son 5 kaldı bende bugün gidip görünücem bakalım ne diyecekler

1 Beğeni

Sizin bebekler gelmemek icin ugrastida agustos anaları cümleten sancı içinde kıvranıyoz hepimizin bebeler erken gelecek dediydi dersiniz

2 Beğeni

İnşallah gelir :grinning:

2 Beğeni

İnşallah gülüm :heart::kissing_heart:

1 Beğeni